Fierbem piestele in apa multa. Il scoatem, il alegem de oase si-l farimitam bucati. Curatim cartofii si-i taiem in jumatati de luna. Ii fierbem in apa in care a fiert pestele. In uleiul de masline prajim ceapa taiata julien, usturoiul. Adaugam pestele si cartofii, saram piperam, punem frunza de dafin si lasam putin pe foc. Presaram patrunjelul tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii