Se spala cartofi bine de orice urma de pamant, se pun apoi in apa cu sare, si se lasa circa 30 de min, apoi se freaca cu un burete aspru pe indepartarea cojii.Se scurg bine de coaja si se lasa intr-un castron.
Cartofi mici se lasa intregi, iar cei mari se taie pe jumatate sau pe sfert. Se presara peste ei sare, piper, dupa gust, si cateva ace de rosmarin.Se lasa putin sa se condimenteze.
Se incinge uleiul intr-o tigaie, se adauga cartofii si se lasa sa se prajeasca sub capac, la foc potrivit, amestecandui din cand in cand cu o paleta.
Cand cartofi sunt patrunsi, se da deoparte capacul si se lasa sa se rumeneasca frumos.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii