1.Se curata cartofii de coaja si se taie felii groase, care se aseaza in tava de cuptor.Se stropesc cu ulei de masline, se presara cu piper negru macinat, piper alb, maghiran, boia, usturoi verde tocat marunt, cimbru, busuioc uscat , oregano. Se rumenesc la cuptor 35'. Cand sunt aproape gata, se toarna smantana peste cartofi.(circa 10 minute inainte de a-i scoate din cuptor)
2.Se prepara un aluat ca pentru clatite, din lapte, ou, faina, sare si piper. In acest aluat se tavalesc fasiile de piept de pui. Se presara cu susan si se prajesc in ulei incins.
3.Se serveste puiul cu cartofi si se garniseste cu fire de usturoi verde, ridichi de luna si marar verde.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii