1.Se curata cartofii de coaja si se taie felii groase, care se aseaza in tava de cuptor.Se stropesc cu ulei de masline, se presara cu piper negru macinat, piper alb, maghiran, boia, usturoi verde tocat marunt, cimbru, busuioc uscat , oregano. Se rumenesc la cuptor 35'. Cand sunt aproape gata, se toarna smantana peste cartofi.(circa 10 minute inainte de a-i scoate din cuptor)
2.Se prepara un aluat ca pentru clatite, din lapte, ou, faina, sare si piper. In acest aluat se tavalesc fasiile de piept de pui. Se presara cu susan si se prajesc in ulei incins.
3.Se serveste puiul cu cartofi si se garniseste cu fire de usturoi verde, ridichi de luna si marar verde.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii