Cartofi se curata, se tau cubulet, si se pun sa fiarba cu sare,vegeta si alte condimente.Cand sunt fierti se amesteca cu smantana si se presara marar si patrunjel.
Ciupercile se pregatesc astfel:
-legumele se curata, se spala, se tau marunt apoi se calesc in putin ulei cu boia, peste care se pune putina apa.
-intre timp se spala si se tau ciupercile cuburi si se adauga peste legume, se amesteca apoi se pune apa si se lasa sa scada apa,cand sunt gata se adauga sare, piper,oregano, busuioc si cele 2 linguri de pasta de tomate se omogenizeaza bine apoi se poate servi cu cartofi.
E o bunatate!:)
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii