Cartofii se fierb in coaja, se decojesc si se fac pireu. Se amesteca cu 2 oua, sare, piper, faina. Se lasa 15 min. Ceapa se toaca. Se toaca marunt si patrunjelul, citeva fire de maghiran. Se amesteca ceapa cu verdeterile si se pune la calit in 20 g unt. Se condimenteaza cu sare si piper. Masa de cartofi se face sul si se taie felii de 2 cm. Se amesteca ceapa cu nucile, smantana, ouale, sare si piper. Se coace fiecare chiftea de cartofi citeva minute in ulei incins apoi se pune intr-o tava cu hartie. Deasupra se toarna umplutura si se pune la cuptor 15 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii