autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi cu umplutura de nuci

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
1 kg cartofi, 5 oua, sare, 200 g faina, 400 g ceapa, o leg patrunjel, 60 g unt, 100 g nuci, 250 ml smantana.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, se decojesc si se fac pireu. Se amesteca cu 2 oua, sare, piper, faina. Se lasa 15 min. Ceapa se toaca. Se toaca marunt si patrunjelul, citeva fire de maghiran. Se amesteca ceapa cu verdeterile si se pune la calit in 20 g unt. Se condimenteaza cu sare si piper. Masa de cartofi se face sul si se taie felii de 2 cm. Se amesteca ceapa cu nucile, smantana, ouale, sare si piper. Se coace fiecare chiftea de cartofi citeva minute in ulei incins apoi se pune intr-o tava cu hartie. Deasupra se toarna umplutura si se pune la cuptor 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu umplutura de nuci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Ceapa, ardeiul si rosiile se curata, se taie mmarunt si se pun la calit in ulei, pina devin sticloase. Se

35 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete pane(specific arab)

Vinete pane(specific arab)

Vinata,spalata,se curata si se taie felii,pe lung,de cca 1,5 cm grosime.Fiecarei felii i se face

15 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 5 oua
  • sare
  • 200 g faina
  • 400 g ceapa
  • o leg patrunjel
  • 60 g unt
  • 100 g nuci
  • 250 ml smantana.

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

22 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

3 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba taraneasca de porc cu varza murata Ciorba taraneasca de porc cu varza murata

Carnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt. Varza murata o maruntim dupa preferinta. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive
Tocanita cu piept de porc