O reteta simpla si rapida de cartofi cu usturoi la tigaie, perfecta pentru un pranz rapid sau o cina gustoasa! Acest preparat imbina gustul crocant al cartofilor cu aroma bogata a usturoiului, oferind o savoare deosebita.
Reteta de cartofi cu usturoi la tigaie o pregatesc destul de des. In functie de sezon, folosesc usturoi verde, uscat sau chiar praf. Sunt deliciosi simpli, alaturi de diverse salate, muraturi, sosuri sau ca garnitura alaturi de o friptura rumena.
Curatam cartofii si ii taiem cuburi sau felii grosute. Ii punem la fiert pentru maxim 5 minute la foc mic sau pana cand sunt aproape gatiti.
Intr-o tigaie incingem uleiul si transferam cartofii scursi de apa. Ii condimentam usturoi verde ( uscat sau praf), sare si piper.
Gatiti cartofii cateva minute, scuturand tigaia din cand in cand. Cand s-au rumenit frumos, opriti focul si presarati pratrunjel proaspat tocat.
Alaturi de cartofii cu usturoi va recomand o salata de varza proaspata sau o salata de morcovi.
Dar si o salata de primavara merge de minune. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii