Incalziti cuptorul al 180grade. Ungeti o tava cu unt.
Aranjati un strat de cartofi pe fundul tavii. Adaugati jumatate din cantitatea de usturoi, jumatate din ceapa si un sfert din branza. Asezonati. Puneti un alt strat de cartofi cu restul de usturoi si ceapa, un sfert din branza si asezonati. Terminati cu un strat de cartofi si restul de branza.
Turnati smantana deasupra si coaceti o ora sau pana cartofii sunt bine facuti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii