autor:

Lena Butterfly

» » Mancaruri cu carne

Cartofi frantuzesti

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2009

Ingrediente
6 cartofi mai mari, , 50 gr cascaval, , 200 gr branza de oaie, , marar uscat, , 40 gr smantana, , 2 galbenusuri, , 40 gr unt,, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja. Dupa fierbere se curata si se taie rondele. Un vas de Yena se unge cu unt, se pun rondelele de cartofi cat un strat mai gros, se adauga branza rasa, se pune restul de rondele de cartofi. Intr-un bol mai mic punem smantana cu galbenusurile si le amestecam bine cu sare dupa gust dar si in functie cat este de sarata branza , marar uscat. Se toarna acest amestec peste cartofi, radem cascaval deasupra si introducem la cuptor. Se lasa la foc mic, in maxim 30 minute este gata. Lasam pana se gratineaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti

Cartofii se fierb,cu coaja.Se fierb si ouale(tari). Cartofii si ouale se curata,apoi,se lasa sa

17 voturi    7 comentarii
2h
Aperitive cu oua
Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti

Se curata cartofii de coaja fiind noi si se fierb nu prea tare, iar ouale se fierb 15 minute, dupa

3 voturi    2 comentarii
2h 15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 6 cartofi mai mari
  • 50 gr cascaval
  • 200 gr branza de oaie
  • marar uscat
  • 40 gr smantana
  • 2 galbenusuri
  • 40 gr unt,
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Praz invelit in Sunca(Bacon)