Reteta postata pe: 06 aprilie 2009
Ingrediente
6 cartofi mai mari, , 50 gr cascaval, , 200 gr branza de oaie, , marar uscat, , 40 gr smantana, , 2 galbenusuri, , 40 gr unt,, sare.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Cartofii se fierb in coaja. Dupa fierbere se curata si se taie rondele. Un vas de Yena se unge cu unt, se pun rondelele de cartofi cat un strat mai gros, se adauga branza rasa, se pune restul de rondele de cartofi. Intr-un bol mai mic punem smantana cu galbenusurile si le amestecam bine cu sare dupa gust dar si in functie cat este de sarata branza , marar uscat. Se toarna acest amestec peste cartofi, radem cascaval deasupra si introducem la cuptor. Se lasa la foc mic, in maxim 30 minute este gata. Lasam pana se gratineaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se spala foarte bine cartofii si se pun la fiert, in coaja, intr-un litru de apa rece, aproximativ
97 voturi
14 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Curatati cartofii si ii fierbeti in apa cu sare.Dupa ce s-au fiert ii taiati in felii potrivit de
3 voturi
4 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate