autor:

Lena Butterfly

» » Mancaruri cu carne

Cartofi frantuzesti

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2009

Ingrediente
6 cartofi mai mari, , 50 gr cascaval, , 200 gr branza de oaie, , marar uscat, , 40 gr smantana, , 2 galbenusuri, , 40 gr unt,, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja. Dupa fierbere se curata si se taie rondele. Un vas de Yena se unge cu unt, se pun rondelele de cartofi cat un strat mai gros, se adauga branza rasa, se pune restul de rondele de cartofi. Intr-un bol mai mic punem smantana cu galbenusurile si le amestecam bine cu sare dupa gust dar si in functie cat este de sarata branza , marar uscat. Se toarna acest amestec peste cartofi, radem cascaval deasupra si introducem la cuptor. Se lasa la foc mic, in maxim 30 minute este gata. Lasam pana se gratineaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi frantuzesti cu kaizer

Cartofi frantuzesti cu kaizer

1. Se fierb cartofii in coaja. 2. Se fierb 4 oua, iar celelalte doua se bat si se amesteca cu smantana. 3.

6 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti

Cartofii se pun la fiert in apa cu sare. Intr-o alta cratita se pun ouale la fiert tot in apa cu

124 voturi    21 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 6 cartofi mai mari
  • 50 gr cascaval
  • 200 gr branza de oaie
  • marar uscat
  • 40 gr smantana
  • 2 galbenusuri
  • 40 gr unt,
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
CHIFTELUTE DE PASARE