Reteta postata pe: 20 iulie 2009
Ingrediente
500 g. cartofi, 200 g branza burduf, 250 g branza telemea, 200 g smantana, 4 oua, pesmet, ulei
Dificultate: Medie | Timp: 1h 10 min
Mod de preparare
Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata de coaja. Se tapiteaza o cratita cu ulei si pesmet, se taie cartofii rondele. Se pune un strat cartofi, unul branza combinata, cele 3 oua se fierb si se taie rondele si ele si se pun strat, se adauga si putina smantana.
Ultimul strat este de cartofi peste care se sparge oul batut cu o lingura de smantana.
Se da la cuptor aproximativ 30 -40 min.
Se serveste cald sau rece.
Aceasta reteta mi-o facea mama cand eram mica, este delicioasa :)
Pofta buna va doresc!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Frantuzesti" nu uita sa-i faci un
review
Se spala foarte bine cartofii si se pun la fiert, in coaja, intr-un litru de apa rece, aproximativ
97 voturi
14 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Curatati cartofii si ii fierbeti in apa cu sare.Dupa ce s-au fiert ii taiati in felii potrivit de
3 voturi
4 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate