Cartofii se curata de coaja ,se taie felii mai groase si se pun la fiert in apa cu sare.
Fierbem si 4 oua timp de 6-7 minute, apoi le punem in apa rece. Le curatam de coaja , le taiem felii subtiri si le presaram cu sare si piper.
Intr-o tigaie prajim pesmetul in unt ,pana se rumeneste putin.
Batem oul crud ramas ,cu sare, piper,vegeta .Il amestecam apoi cu laptele, smantana si putin patrunjel verde tocat marunt.
Ungem un vas termorezistent cu unt si il presaram cu putin pesmet.
Asezam jumatate din cantitatea de cartofi, jumatate din cantitatea de oua felii si apoi jumatate din amestecul de smantana.
Apoi restul cartofilor , restul feliilor de oua si restul amestecului de smantana si ou.
Deasupra repartizam pesmetul prajit si sucul de rosii.
Dam vasul la cuptor pentru 15-20 minute.
Servim in stare calda ,cu smantana si patrunjel verde.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii