Cartofii se curata de coaja ,se taie felii mai groase si se pun la fiert in apa cu sare.
Fierbem si 4 oua timp de 6-7 minute, apoi le punem in apa rece. Le curatam de coaja , le taiem felii subtiri si le presaram cu sare si piper.
Intr-o tigaie prajim pesmetul in unt ,pana se rumeneste putin.
Batem oul crud ramas ,cu sare, piper,vegeta .Il amestecam apoi cu laptele, smantana si putin patrunjel verde tocat marunt.
Ungem un vas termorezistent cu unt si il presaram cu putin pesmet.
Asezam jumatate din cantitatea de cartofi, jumatate din cantitatea de oua felii si apoi jumatate din amestecul de smantana.
Apoi restul cartofilor , restul feliilor de oua si restul amestecului de smantana si ou.
Deasupra repartizam pesmetul prajit si sucul de rosii.
Dam vasul la cuptor pentru 15-20 minute.
Servim in stare calda ,cu smantana si patrunjel verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii