autor:

Anonim

» » Aperitive

cartofi frantuzesti cu pulpa de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de porc, cartofi, faina, unt, ulei, sare, smantana, cascaval, oua, lapte,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se inbusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa. Separat in 50 g de unt topit se aduga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece , restul de lapte si se fierbe pana se ingroasa, dupa care se adauga cartofii, sare si se amesteca bine. Intr-o tava unsa cu 50 g de unt se asaza alternativ un strat din compozitia obtinuta,apoi un strat cu felii de ou. Deasupra se toarna smantana ,cascavalul ras si se introduce la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi frantuzesti cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Galuste de cartofi

Galuste de cartofi

Se curata cartofii si se fierb in apa cu sare. Dupa ce sunt aproape fierti, deasupra lor se presara

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive
Tartine cu unt aromat

Tartine cu unt aromat

Untul ,adus la temperatura camerei, se freaca spuma. Se amesteca apoi cu restul de ingrediente. Condimentele

11 voturi    16 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Tarta cu ton si mozzarella