Aceasta reteta am gasito pe http://gourmandine.ro/ si m-am indragostit la prima vedere :)
- spalati bine si fierbeti cartofii in apa cu sare la foc mediu 10 minute
- taiati cartofii si ceapa curatate de coaja in bucati mari, ~cam in 4~6 bucati si le amestecati usor cu 50 ml. ulei de masline, sare, piper si doua linguri de faina ca sa nu striviti cartofii
- adaugati parmesanul si patrunjelul tocat marunt si mai amestecati o data
- puneti cartofii intr-un vas de ceramica sau sticla termo, uns cu unt
- peste cartofi se pun din loc in loc bucatele de unt se da la cuptor pana se topeste untul, se scoate si se presara cu susan
- tineti cartofii la foc mare ~200 de grade Celsius
in jur de 40 de minute, pana prind o culoare aurie
Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii