Cartofii se spala bine cu un buretele. Se usca cu servetele de bucatarie.
Se taie pe latime felii foarte subtiri, dar nu pana jos. Ca sa va fie mai usor, puneti cate o lingura de o partea si de alta a cartofului si astfel cutitul nu va merge pana la baza.
Presarati sare si piper pe cartofi.
Topiti untul si amestecati-l cu ulei. Turnati cate o lingura pe fiecare cartof si adaugati cateva frunzulite de rozmarin pentru intensitatea aromei.
Dati cartofii la cuptor, la 220C pentru 1 ora si 15 minute (depinde si de marimea cartofilor, e mai bine sa-i verificati inainte de a-i scoate). Serviti-i calduti cu extra unt sau cu smantana amestecata cu ceapa verde.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii