autor:

giorgiana

» » Aperitive

Cartofi in coaja la cuptor, reteta Californiei

Autor: giorgiana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: giorgiana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2010

Ingrediente
7 cartofi rosii mari, margarina sau unt, umplutura:, 2 oua batute cu iaurt sau smantana, ceapa verde taiata marunt,, telemea de vaca sau de oaie data pe razatoare,, bucatele de sunca, , branza topita.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Cei 7 cartofi mari se spala bine, bine si se pun la fiert cu tot cu coaja.
Dupa ce au fiert (20-25 min.) si s-au racorit un pic, se taie in 2 pe lungime cartofii si se scobesc.
Se ung un margarina topita sau unt si se aseaza in tava de aragaz. Se prepara umplutura: ce s-a scobit din cartofi se paseaza impreuna cu branza rasa si branza topita. Se adauga ouale batute cu iaurt sau smantana, ceapa verde taiata marunt, bucatelele de sunca si se amesteca bine toata compozitia. Se umple fiecare jumatate de cartof scobit cu umplutura. Se mai poate pune o bucatica de unt si deasupra fiecarei jumatati de cartof, peste umplutura, eu nu am pus. Tava astfel pregatita se da la cuptor, primele 10 min. la foc iute si dupa aceea la foc potrivit pana se rumeneste bine umplutura si se vede ca s-au inmuiat cartofii, intra usor furculita in ei. Eu dupa cele 10 min. am mai tinut carofii, in cuptorul meu, 40-45 min..
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in coaja la cuptor, reteta Californiei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cornuri cu telemea

Cornuri cu telemea

Se pune intr-un vas cca 150 ml lapte caldut in care adaugam 1 lg faina, zaharul si drojdia. Lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu brinza
Crema de iaurt si smantana

Crema de iaurt si smantana

Se amesteca iaurtul cu smantana intr-un vas pana se omogenizeaza bine,apoi se pune compozitia intr-un

2 voturi    1 comentariu
24h 15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    O bunatate!

  • Fara foto

    Giorgiana , 18 martie 2010

    Costy1969, numai la cuptorul meu au stat cartofii 45 min. Am specificat in reteta, ca in cuptorul meu au stat 45 min., depinde intr-adevar de fiecare cuptor cum arde, normal 20-25 min. Incercati reteta si nu o sa va para rau! Multumesc!

  • Adina

    Adina (Chef de cuisine) , 18 martie 2010

    Gustosi si aratosi

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 18 martie 2010

      reteta este buna, am salvat-o dar cred ca 45 minute este cam mult de lasat in cuptor,la ce ingrediente folosesti,cel mult 20-25 minute.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 18 martie 2010

      Bun, bun.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 18 martie 2010

      f.buni!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      Grozav merita incercat...

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      Minunati..

    • Fara foto

      mariana scarlat , 17 martie 2010

      Foarte buni, Giorgiana!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      Foarte buni si aromati.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      Par foarte buni.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 7 cartofi rosii mari
  • margarina sau unt
  • umplutura:
  • 2 oua batute cu iaurt sau smantana
  • ceapa verde taiata marunt,
  • telemea de vaca sau de oaie data pe razatoare,
  • bucatele de sunca
  • branza topita.

Raporteaza reteta

Retete
de giorgiana
Cornulete fragede de post

Cornulete fragede de post

Se cerne faina intr-un castron, se face gaura la mijloc si se adauga margarina taiata cubulete (margarina

59 voturi    8 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Chec economic al Laurei Sava

Chec economic al Laurei Sava

- se sparg ouale, intregi si se adauga zaharul, - se mixeaza putin, - se adauga zaharul vanilat+coaja

21 voturi    9 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Prajitura Figaro, reteta mamei mele

Prajitura Figaro, reteta mamei mele

Se freaca margarina (la temperatura camerei) cu zaharul pana se face spuma, se amesteca cele 2 linguri

16 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O bunatate!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Balmos
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide