Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii sunt indeajuns de fierti cat sa intre furculita in ei se iau de pe foc.
Intr-un bol incapator amestecati mustarul, patrunjelul tocat marunt, usturoiul pisat, uleiul si un praf de sare si piper.
Cand cartofii s-au fiert scurgeti apa si punetii peste crema de mustar, amestecati usor sa nu rupeti cartofii. Apoi punetii pe o tava tapetata cu folie de aluminiu si datii la cuptor la foc mediu.
Lasati cartofii la cuptor pentru 15-20 de minute sau pana se formeaza o crusta aurie.
POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii