Se iau 12 cartofi noi mai maricei si se curata de coaja. Se ia o folie de aluminiu si se taie 12 bucati care sa aiba marimea astfel incat sa inveleasca tot cartoful bine. Se ia fiecare bucata de folie de aluminiu, se unge cu ulei, se presara pe ea verdeturi a la Provence si sare si se pune cartoful pe ea invelindu-l bine. Asa procedam cu toti cei 12 cartofi Ii punem intr-o tava si ii introducem in cuptorul preincalzit timp de o ora. Se scot din cuptor, se pun pe farfurie, se desfac de folie si se servesc fierbinti. Sunt buni si reci, cu conditia sa-i lasam in folie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii