autor:

Camelia Grosu

» » Retete vegetariene

Cartofi in folie de aluminiu cu verdeturi a la Provence

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2010

Ingrediente
-12 cartofi noi mai maricei, -ulei, -verdeturi a la Provence, -sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Se iau 12 cartofi noi mai maricei si se curata de coaja. Se ia o folie de aluminiu si se taie 12 bucati care sa aiba marimea astfel incat sa inveleasca tot cartoful bine. Se ia fiecare bucata de folie de aluminiu, se unge cu ulei, se presara pe ea verdeturi a la Provence si sare si se pune cartoful pe ea invelindu-l bine. Asa procedam cu toti cei 12 cartofi Ii punem intr-o tava si ii introducem in cuptorul preincalzit timp de o ora. Se scot din cuptor, se pun pe farfurie, se desfac de folie si se servesc fierbinti. Sunt buni si reci, cu conditia sa-i lasam in folie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in folie de aluminiu cu verdeturi a la Provence" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Orez

Orez

Am pus intr-o craticioara tot uleiul la incins bine. Am pus orezul si l-am lasat sa forfoteasca pana

1 vot    4 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Vinete pane

Vinete pane

Se spala se taie rondele sau fisii vinetele ,se presara cuputina sare ,se scureg apoi de apa se dau

3 voturi    2 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ionita Vasilica Fani , 19 septembrie 2013

    Mmmm foarte buni !!! ;D

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2011

    Arata super,deliciosi .......

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

    yami yami... o sa fac și eu ca tot suntem în post...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

      Si mie i-mi place sã ii fac in folie,deliciosi cartofii tãi!!!*****

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Cred ca sunt o bunatate !

    • Anastasia

      Anastasia (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      si mie i-mi place asa metoda de preparare, sant tare deliciosi !!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      O bunatate...Tare mult imi plac cartofii copti...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      gustosi, desigur!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Foarte buni...............mmm

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      O garnitura tare buna, dar si un aperitiv pe masura!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Simplu si gustos !!! Bravo ! Eu as fi facut si un sos langa ei, la servire...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 50 min

4 voturi

Ingrediente

  • -12 cartofi noi mai maricei
  • -ulei
  • -verdeturi a la Provence
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

mac myra (Chef de cuisine)

Arata super,deliciosi .......

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Saratele usoare vegane Saratele usoare vegane

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat, intai cele uscate, dupa care se adauga uleiul si apa. Devine o compozitie destul

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Dulce cu susan Dulce cu susan

Susanul il prajesc10 minute in cuptor. Mierea, zaharul si margarina le topesc la foc mic, pana zaharul se dizolva complet, se adauga

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Cartofi á la Lyon