Carnea se fierbe dupa care se taie cubulete, apoi se amesteca cu ceapa si ardei taiate feliute.
Cartofii se curata de coaja, se taie rondele si se fierb, insa nu in totalitate, asfel incat sa nu se rupa la scoaterea din apa. Se unge tava cu ulei se aseaza un strat de cartofi, unul de carne, iarasi un strat de cartofi si unul de carne si ultimul strat de cartofi, carnea ramasa se amesteca cu oule si se toarna peste asta pentru a se prinde cartofii intre ei. Peste se presara patrunjel, sare sau Vegeta dupa gust si nu in ultimul rand rosile taiate feliute.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii