Se taie cartofii felii, nu prea groase, se taie ceapa felii mari, eu sunt mai pretentioasa si imi place doar gustul pe care ceapa il da, apoi o aleg :D, usturoiul la fel, feliuţe, se taie ardeiul felii, morcovii rotocoale, se condimenteaza cu vegeta, piper etc, apoi se amesteca tot. Se unge tava cu putin ulei, se aseaza toata treaba asta si apoi se pune deasupra niste bulion si, optional, se stropeste cu putin vin, apoi se mai prelinge putin ulei deasupra cartofilor. Apoi bagati la cuptor si, foarte important, se intorc cartofii doar cand sunt facuti pe o parte, cand au putina crusta, altfel o sa se imprastie si iese o tocanita. Eu am mai pus, de asemenea, si niste carnaciori taiati rondele in tava. Nu stiu cat e de originala reteta, dar eu cel putin am improvizat-o si va garantez ca au un gust incredibil. POfta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii