autor:

burdulea maria elena

» » Salate

CARTOFI NATUR CU UNT

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
500 g cartofi, 50 g unt, 1 lingura marar tocat, 2 linguri zeama de lamaie, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

5 voturi

Mod de preparare

Cartofii curatati si spalati se taie in cuburi si se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce au fiert se scurg de apa, se aseaza intrun vas, se adauga untul si se presara cu piper negru.Cand se servesc se stropesc cu zeama de lamaie si se presara cu marar tocat. Este o garnitura usor de preparat.
Daca ti-a placut reteta noastra "CARTOFI NATUR CU UNT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Cous-cous cu naut

Cous-cous cu naut

Prima data se pregateste cous-cous-ul. Asadar, intr-un bol se pune cous-cous cu putin sare. Dupa

3 voturi    0 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata de vinete

Salata de vinete

Se coace vanata pe plita, se curata cand se raceste un pic apoi se pune pe un fund inclinat pentru

1 vot    1 comentariu
3h 10 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Ramona

    Ramona (Chef de cuisine):

    Am preparat chiar azi cartofi cu unt, dar i-am fiert in coaja, apoi i-am taiat rondele si i-am amestecat cu unt piper negru si rozmarin, deoarece noua nu ne place mararul. I-am incalzit mai apoi la cuptorul cu microunde, deoarece s-au racit intre timp...Eu mi-am pus pe deasupra o lingurita de smantana si cas ras, si am facut snitele de pui, cu pesmet, nu cu faina.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Pregatesc destul de des cartofi natur. Eu mai adaug in apa in care ii fierb si condimente de la vegeta pentru cartofi si un pic de ulei. Imi place sa-i servesc cu unt si piper.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

    O garnitura foarte buna, cine nu agreaza mararul, poate inlocui cu patrunjel verde.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

    O garnitura pe gustul fiecaruia.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

cristina i. (Chef de cuisine)

Pregatesc destul de des cartofi natur. Eu mai adaug in apa in care ii fierb si condimente de la vegeta pentru cartofi si un pic de ulei. Imi place sa-i servesc cu unt si piper.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata de conopida cu carne de curcan Salata de conopida cu carne de curcan

Conopida o desfacem in buchetele mici si o punem intr-o tava pe care am pus hartie de copt. Asezam conopida in asa fel incat sa nu se

0 voturi    1 comentariu
1h
Salate de legume
Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

3 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de ciuperci cu piept de pui