Spalam cartofii curatati de coaja si ii taiem
in bucati mai maricele sau ii lasam intregi.
Ungem cu unt un vas termorezistent ,
asezam cartofii, turnam peste ei apa
si uleiul apoi ii condimentam cu sare,
piper, vegeta si busuioc.
Asezam capacul vasului si il dam la cuptor
pentru 15 minute, pana scade apa.
Scoatem apoi capacul si adaugam zeama
de lamaie ,usturoiul pisat si putin marar tocat fin.
Mai dam la cuptor pentru inca 15 minute.
Servim cartofii presarati cu patrujel verde deasupra sau cu muraturi ,diferite salate

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii