autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

cartofi noi cu patrunjel (reteta de post)

Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Ingrediente
7-8 cartofi,2linguri de ulei,1 legatura de patrunjel,sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata si se rumenesc in ulei incins .Cind sint rumeniti se presara cu patrunjel tocat marunt si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi noi cu patrunjel (reteta de post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de curcan

Ciorba de curcan

Se taie pieptul de curcan in bucati potrivit de mari si se pune la fiert cu apa, sare si capatana

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bors cu ardei umpluti

Bors cu ardei umpluti

Se pune carnea intr-un castron, se adauga ceapa tocata marunt, rosiile cubulete sau pasate cu blenderul,

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 7-8 cartofi,2linguri de ulei,1 legatura de patrunjel,sare si piper

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Orez cu sparanghel si ciuperci