autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

cartofi noi cu patrunjel (reteta de post)

Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Ingrediente
7-8 cartofi,2linguri de ulei,1 legatura de patrunjel,sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata si se rumenesc in ulei incins .Cind sint rumeniti se presara cu patrunjel tocat marunt si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi noi cu patrunjel (reteta de post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de fasole cu carnati de casa

Iahnie de fasole cu carnati de casa

Se pune 3 linguri de ulei intr-o cartita apoi se pune ceapa si boia se lasa sa se incalzeasca putin

14 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Placinta ciobanului

Placinta ciobanului

Pieptul de pui se spala, se zvanta si se toaca la masina; ciupercile se curata de pielita, se spala,

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 7-8 cartofi,2linguri de ulei,1 legatura de patrunjel,sare si piper

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Parjoale de post