autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

cartofi noi cu patrunjel (reteta de post)

Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Ingrediente
7-8 cartofi,2linguri de ulei,1 legatura de patrunjel,sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata si se rumenesc in ulei incins .Cind sint rumeniti se presara cu patrunjel tocat marunt si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi noi cu patrunjel (reteta de post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca greceasca

Musaca greceasca

Mod de preparare musaca : 1.Se curata de coaja vinetele preventiv taiatii codita si varful .In final

88 voturi    30 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de primavara

Tarta de primavara

Pentru aluat: se amestecă untul sau margarina cu făina, fărâmiţând cu degetele.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 7-8 cartofi,2linguri de ulei,1 legatura de patrunjel,sare si piper

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie de fasole cu praz Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta astfel incat apa sa fie mai sus

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de cocosel de curte cu vinete fripte