Cartofi noi trasi la tigaie cu marar

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Cartofi noi trasi la tigaie cu marar

Ingrediente

  • 1.5 kg cartofi noi
  • 1/2 legatura marar verde
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 catel de usturoi

Mod de preparare

Cartofii ii punem sub jetul de apa si ii radem de coaja fie cu dosul unui burete de vase nou ori cu un cutitas.

Ii spalam, ii punem intr-o oala cu apa, un praf de sare la fiert pentru 10-15 minute, nu mai mult si le scurgem apa cand sunt gata.

Intr-o tigaie mai mare (eu am folosit un wok de cermica), incingem uleiul, punem cartofii, ii condimentam cu sare si piper.

Ii rumenim pe toate partile, la foc putin mai mare, ii invartim usor cu o paleta de lemn sa nu ii sfaramam.

Cand au prins crusta aurie pe toate partile, curatam usturoiul, il taiem felii peste si ii mai lasam pe foc circa 1 minut.

Spalam mararul verde, indepartam cozile, il tocam marunt si il presaram deasupra.

Invartim cartofii sa fie toti cuprinsi de verdeta. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci