Cartofii ii punem sub jetul de apa si ii radem de coaja fie cu dosul unui burete de vase nou ori cu un cutitas.
Ii spalam, ii punem intr-o oala cu apa, un praf de sare la fiert pentru 10-15 minute, nu mai mult si le scurgem apa cand sunt gata.
Intr-o tigaie mai mare (eu am folosit un wok de cermica), incingem uleiul, punem cartofii, ii condimentam cu sare si piper.
Ii rumenim pe toate partile, la foc putin mai mare, ii invartim usor cu o paleta de lemn sa nu ii sfaramam.
Cand au prins crusta aurie pe toate partile, curatam usturoiul, il taiem felii peste si ii mai lasam pe foc circa 1 minut.
Spalam mararul verde, indepartam cozile, il tocam marunt si il presaram deasupra.
Invartim cartofii sa fie toti cuprinsi de verdeta. Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii