autor:

deyutza

» » Mancaruri cu carne

Cartofi picanti cu costita afumata

Autor: deyutza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: deyutza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 octombrie 2009

Ingrediente
600g cartofi, 250 costita afumata, 2 linguri ulei, ierburi (cimbru, oregano, tarhon), condimente (sare, piper, chilli).

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Tai costita bucatele si le rumenesti in tigaie, apoi se scot de o parte pe o farfurie. In grasimea ramasa se rumenesc si cartofii, curatati si taiati felii subtiri. Cand sunt gata se adauga costita, ierburile si condimentele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi picanti cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de iepure cu ciuperci

Tocanita de iepure cu ciuperci

Carnea de iepure se taie cubulete mici si se prajesc in unt, dupa ce sa prajit un pic se scoapte

4 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui  la capac cu stoemp

Pulpe de pui la capac cu stoemp

se spala pulpele de pui si se aseaza pe un cap intors invers.Se presara sare, piper si cateii

5 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600g cartofi
  • 250 costita afumata
  • 2 linguri ulei
  • ierburi (cimbru
  • oregano
  • tarhon)
  • condimente (sare
  • piper
  • chilli).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Chiftelute in sos marinat