autor:

deyutza

» » Mancaruri cu carne

Cartofi picanti cu costita afumata

Autor: deyutza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: deyutza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 octombrie 2009

Ingrediente
600g cartofi, 250 costita afumata, 2 linguri ulei, ierburi (cimbru, oregano, tarhon), condimente (sare, piper, chilli).

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Tai costita bucatele si le rumenesti in tigaie, apoi se scot de o parte pe o farfurie. In grasimea ramasa se rumenesc si cartofii, curatati si taiati felii subtiri. Cand sunt gata se adauga costita, ierburile si condimentele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi picanti cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute fine

Chiftelute fine

Aceste chiftelute sunt deosebit de fine datorita faptului ca ceapa si cartofii se dau pe razatoarea

27 voturi    27 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600g cartofi
  • 250 costita afumata
  • 2 linguri ulei
  • ierburi (cimbru
  • oregano
  • tarhon)
  • condimente (sare
  • piper
  • chilli).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Mancare de Prune uscate cu/ fara carne