autor:

nicoleta lacatus

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

cartofi prajiti

Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2008

Ingrediente
1 kg cartofi, 300 g ulei, sare, condimente ptr.cartofi, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

9 voturi

Mod de preparare

cartofii se curata se spala,se taie pai si se pun la zvantat pe un servetel.
intre timp se incinge uleiul si se pun cartofii la prajit.cand sunt prajiti pe o parte se intorc si pe cealalta.se servesc ca si garnitura sau simpli.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi prajiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Frigarui cu cartofi prajiti, chiftele de zucchine si sos

Frigarui cu cartofi prajiti, chiftele de zucchine si sos

Incepem cu carnea, pe care o vom lasa la marinat, cateva ore. Asadar carnea de vita o taiem bucatele,

2 voturi    1 comentariu
3h
Retete la gratar
Friptura de curcan,cu cartofi prajiti

Friptura de curcan,cu cartofi prajiti

Dupa ce am curatat si taiat cartofii ii pregatim pentru prajit intr-un ceaun cu mult ulei de palmier

8 voturi    7 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    denny , 18 februarie 2009

    Si cu usturoiul ce se face?

    • titza

      titza (Chef de cuisine) , 04 august 2008

      Facuti la friteuza sunt cei mai buni, aproape ca la restaurant. Important e sa-i stergem bine inainte de a-i pune la prajit. Se sareaza cand sunt gata si se servesc fierbinti.

    • Fara foto

      ICE_madafacar , 11 iulie 2008

      si se mai pot pune condimente pentru un gust mai bun

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 02 iulie 2008

      Pentru un gust mai bun,dupa ce s-au prajit cartofii, se poate rade deasupra cascaval...

    • Fara foto

      petronela bunescu (Maestru bucatar) , 27 iunie 2008

      eu ii dau un pic in clocot in apa inaite pentru k le da un gust deosebit si prind o rusta super

    • Fara foto

      Anda M. (Chef de cuisine) , 26 iunie 2008

      Este bine sa folositi pentru prajit cartofii rosii sau cartofi noi. Puteti taia feliile de cartofi putin mai groase sau chiar si rondele, pentru a fi mai gustosi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nicoleta lacatus
gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

se pun impreuna la fiert:apa uleiul sarea.cand au dat in clocot se toarna faina si se amesteca repede

22 voturi    10 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
ciorba de salata verde

ciorba de salata verde

salata se spala in mai multe ape si se toaca marunt.se calaste impreuna cu ceapa si cu morcovii.se

1 vot    1 comentariu
25 min
Borsuri si Ciorbe
Tocanita cu carne de vita

Tocanita cu carne de vita

Carnea se taie bucati si se opareste. Intre timp se taie ceapa, se rade morcovul se calesc si

10 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Mancarica de fasole cu afumatura