autor:

nicoleta lacatus

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

cartofi prajiti

Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2008

Ingrediente
1 kg cartofi, 300 g ulei, sare, condimente ptr.cartofi, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

9 voturi

Mod de preparare

cartofii se curata se spala,se taie pai si se pun la zvantat pe un servetel.
intre timp se incinge uleiul si se pun cartofii la prajit.cand sunt prajiti pe o parte se intorc si pe cealalta.se servesc ca si garnitura sau simpli.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi prajiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
MUSACA CU CARTOFI PRAJITI

MUSACA CU CARTOFI PRAJITI

Se taie cartofii felii rotunde si se prajesc.Carnea tocata se caleste impreuna cu ceapa ,morcovul

6 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
CARTOFI PRAJITI,FIERTI INAINTE

CARTOFI PRAJITI,FIERTI INAINTE

Cartofii,spalati bine,se fierb cu 1 lingurita sare,sa intre cutitul in ei, dar sa nu fie moi;se curata

6 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta


  • 8 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • denny , 18 februarie 2009

    Si cu usturoiul ce se face?

    • titza

      titza (Chef de cuisine) , 04 august 2008

      Facuti la friteuza sunt cei mai buni, aproape ca la restaurant. Important e sa-i stergem bine inainte de a-i pune la prajit. Se sareaza cand sunt gata si se servesc fierbinti.

    • ICE_madafacar , 11 iulie 2008

      si se mai pot pune condimente pentru un gust mai bun

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 02 iulie 2008

      Pentru un gust mai bun,dupa ce s-au prajit cartofii, se poate rade deasupra cascaval...

    • petronela bunescu (Maestru bucatar) , 27 iunie 2008

      eu ii dau un pic in clocot in apa inaite pentru k le da un gust deosebit si prind o rusta super

    • Anda M. (Chef de cuisine) , 26 iunie 2008

      Este bine sa folositi pentru prajit cartofii rosii sau cartofi noi. Puteti taia feliile de cartofi putin mai groase sau chiar si rondele, pentru a fi mai gustosi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 300 g ulei
  • sare
  • condimente ptr.cartofi
  • usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de nicoleta lacatus
gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

se pun impreuna la fiert:apa uleiul sarea.cand au dat in clocot se toarna faina si se amesteca repede

22 voturi    10 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
ciorba de salata verde

ciorba de salata verde

salata se spala in mai multe ape si se toaca marunt.se calaste impreuna cu ceapa si cu morcovii.se

2 voturi    1 comentariu
25 min
Borsuri si Ciorbe
Tocanita cu carne de vita

Tocanita cu carne de vita

Carnea se taie bucati si se opareste. Intre timp se taie ceapa, se rade morcovul se calesc si

10 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf de orez cu ciuperci Pilaf de orez cu ciuperci

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe razatoarea marunt, ardeiul rosu taiat

24 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole boabe la cuptor