Cartofii se fierb, se curata si se taie bucatele.
Se pregateste un vas de lut in care se pun, se adauga kaiserul taiat julien, ciupercile taiate la fel, porumbul dulce si maslinele feliate.
Se pune mozzarela si se da la cuptor.
Se serveste cald cu un ou - ochi deasura (optional).
pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii