Se fierb ouale 20 de minute. Se spala salata si se toaca marunt. Se face maioneza din 2 galbenusuri cu o lingurita de mustar si putina sare, iar la sfarsit se pune putina lamaie. Se curata cartofii, se taie rondele si se prajesc. Se toaca sunca marunt, se rade branza si ouale, se adauga peste salata, se amesteca cu cartofii prajitii, cu maioneza, sarea si piperul si se amesteca. Se lasa sa stea cel putin jumatate de ora ca sa intre maioneza in cartofi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii