autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cartofi taranesti

Autor: ICE (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ICE (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg de cartofi, 3 cepe mari, kaizer afumat, putin unt

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

15 voturi

Mod de preparare

Se pun cartofii la fiet, taiati in felii mari si groase. Intr-o tigaie de teflon caliti ceapa, iar dupa ce este gata adaugati si feliile de kaizer. Cartofii ar trebui sa fie nici prea fierti dar nici prea cruzi. Dupa ce i-ati scurs de apa, adaugati peste ei, ceapa si kaizerul si putin unt, apoi bagati la cuptor...ar fi bine sa fie ceva cu capac. Merg serviti cu sos de smantana cu usturoi, ca si garnitura la diferite fripturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Carnaciori la teflon cu garnitura de cartofi taranesti

Carnaciori la teflon cu garnitura de cartofi taranesti

Carnaciorii se pun in tigaia de teflon bine incalzita. Se intorc de pe o parte pe alta pentru o buna

2 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Piept de pui la gratar cu cartofi taranesti

Piept de pui la gratar cu cartofi taranesti

Pieptul de pui se dezoseaza,se taie felii si se condimenteaza cu sare si origano. Cartofii se curata,se

6 voturi    6 comentarii
50 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2012

    Arata foarte bine!!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

    Un delicu

  • Fara foto

    ICE (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

    Multumesc!

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

      Merge si fara kaiser. Eu pun cartofii la fiert cu ceapa tocata si ciuperci tocate marunt, sare,vegeta si putin ulei apoi ii scurg si ii mai pun putin pe foc intr-o tigaie.Merg foarte bine cu friptura.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

      Nu citisem toata reteta si deja imi ziceam ca lipseste ceva. Arata foarte bine retetele tale.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

      Nu citisem toata reteta si deja imi ziceam ca lipseste ceva. Arata foarte bine retetele tale.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

      Nu citisem toata reteta si deja imi ziceam ca lipseste ceva. Arata foarte bine retetele tale.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009

      Bun,bun,bun...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009

      Arata supeeerr!Bravo!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

15 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • 3 cepe mari
  • kaizer afumat
  • putin unt

Raporteaza reteta

Retete
de ICE
Salata cu sunca si ou

Salata cu sunca si ou

Salata verde se spala frunza cu frunza, in jet de apa rece. La fel si restul legumelor. Se taie sau

0 voturi    6 comentarii
20 min
Salate reci
Papanasi cu smantana si dulceata

Papanasi cu smantana si dulceata

Ouale se bat un pic cu cele 10 gr de zahar, coaja de lamaie si bicarbonatul, apoi se adauga branza

13 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Tort

Tort

Tortul: Se ia o foaie de blat, se pune pe un platou si se insiropeaza cu sucul de la ananas,

2 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Torturi

Alexandrina (Chef de cuisine)

Arata foarte bine!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Sarmale in foi de varza acra cu carne