autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cartofi taranesti

Autor: ICE (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ICE (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg de cartofi, 3 cepe mari, kaizer afumat, putin unt

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

15 voturi

Mod de preparare

Se pun cartofii la fiet, taiati in felii mari si groase. Intr-o tigaie de teflon caliti ceapa, iar dupa ce este gata adaugati si feliile de kaizer. Cartofii ar trebui sa fie nici prea fierti dar nici prea cruzi. Dupa ce i-ati scurs de apa, adaugati peste ei, ceapa si kaizerul si putin unt, apoi bagati la cuptor...ar fi bine sa fie ceva cu capac. Merg serviti cu sos de smantana cu usturoi, ca si garnitura la diferite fripturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Placinte  taranesti cu cartofi

Placinte taranesti cu cartofi

Se framanta un aluat ca de paine din faina, maiaua-facuta din drojdia dizolvata in apa calduta impreuna

25 voturi    18 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi taranesti la cuptor - reteta casei

Cartofi taranesti la cuptor - reteta casei

Cartofii se curata de coaja,se spala , si se fierb intregi in apa in care se vor adauga : un praf

20 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2012

    Arata foarte bine!!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

    Un delicu

  • Fara foto

    ICE (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

    Multumesc!

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

      Merge si fara kaiser. Eu pun cartofii la fiert cu ceapa tocata si ciuperci tocate marunt, sare,vegeta si putin ulei apoi ii scurg si ii mai pun putin pe foc intr-o tigaie.Merg foarte bine cu friptura.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

      Nu citisem toata reteta si deja imi ziceam ca lipseste ceva. Arata foarte bine retetele tale.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

      Nu citisem toata reteta si deja imi ziceam ca lipseste ceva. Arata foarte bine retetele tale.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

      Nu citisem toata reteta si deja imi ziceam ca lipseste ceva. Arata foarte bine retetele tale.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009

      Bun,bun,bun...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009

      Arata supeeerr!Bravo!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

15 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • 3 cepe mari
  • kaizer afumat
  • putin unt

Raporteaza reteta

Retete
de ICE
Salata cu sunca si ou

Salata cu sunca si ou

Salata verde se spala frunza cu frunza, in jet de apa rece. La fel si restul legumelor. Se taie sau

0 voturi    6 comentarii
20 min
Salate reci
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Ouale se bat un pic cu cele 10 gr de zahar, coaja de lamaie

13 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Tort

Tort

Tortul: Se ia o foaie de blat, se pune pe un platou si se insiropeaza cu sucul de la ananas,

2 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Torturi

Alexandrina (Chef de cuisine)

Arata foarte bine!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Conopida umpluta