Se pun cartofii la fiet, taiati in felii mari si groase. Intr-o tigaie de teflon caliti ceapa, iar dupa ce este gata adaugati si feliile de kaizer. Cartofii ar trebui sa fie nici prea fierti dar nici prea cruzi. Dupa ce i-ati scurs de apa, adaugati peste ei, ceapa si kaizerul si putin unt, apoi bagati la cuptor...ar fi bine sa fie ceva cu capac. Merg serviti cu sos de smantana cu usturoi, ca si garnitura la diferite fripturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii