autor:

anuta

» » , , , , Aperitive, Aperitive cu brinza, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de Craciun

Cartofi umpluti cu branza si piept de pui afumat

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 ianuarie 2018

Ingrediente
3-4 cartofi mari, cateva bucati de Prosciutto, o mana de branza de oaie, framantata, 1 ou, o bucata potrivit de mare de piept de pui afumat, sare, ulei de masline, o lingurita de condimente uscate (cimbrisor, oregano, piper, dafin)

Dificultate: Medie Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb cartofii in apa cu sare, cca. 13 minute, sa nu fie foarte fierti, apoi se lasa sa se raceasca bine si se taie pe lung, in jumatati egale care apoi se scobesc cu o lingurita, lasand cca 0,5 cm, grosimea peretilor cartofilor. Se stropesc in interiorul scobit cu ulei de masline, se condimenteaza, apoi se acopera cu cate o bucata de prosciutto.

Se amesteca branza cu oul si pieptul taiat cubulete, apoi umplem fiecare jumatate de cartof acoperita de prosciutto si se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt si se dau cca. 10-15 minute la foc potrivit sa se rumeneasca usor.

Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu branza si piept de pui afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Salam de biscuiţi reţetă cu banane

Salam de biscuiţi reţetă cu banane

Salam de biscuiţi reţetă cu banane Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si sfaramatii cu

41 voturi    8 comentarii
20 min
Retete de Craciun
Prajitura de Craciun

Prajitura de Craciun

Se freaca 3galbenusuri(de la ouale intregi) cu zahar pana rezulta o crema pufoasa,se adauga uleiul

3 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 3-4 cartofi mari
  • cateva bucati de Prosciutto
  • o mana de branza de oaie
  • framantata
  • 1 ou
  • o bucata potrivit de mare de piept de pui afumat
  • sare
  • ulei de masline
  • o lingurita de condimente uscate (cimbrisor
  • oregano
  • piper
  • dafin)

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Tiramisu cu mouse de ciocolata Tiramisu cu mouse de ciocolata

Ciocolata alba si ciocolata amara se topesc separat. Ouale se bat spuma cu zaharul. Frisca se bate bine,se tine in frigider. Compozitia

37 voturi    9 comentarii
2h
Prajituri
Tiramisu cu crema si  trufe de ciocolata Tiramisu cu crema si trufe de ciocolata

Galbenusurile se bat bine, se adauga zaharul pudra, se mixeaza pana totul devine o crema omogena. Se adauga mascarpone, se omogenizeaza,

25 voturi    12 comentarii
1h
Prajituri
Lebervurst