autor:

anuta

» » , , , , Aperitive, Aperitive cu brinza, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de Craciun

Cartofi umpluti cu branza si piept de pui afumat

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 ianuarie 2018

Ingrediente
3-4 cartofi mari, cateva bucati de Prosciutto, o mana de branza de oaie, framantata, 1 ou, o bucata potrivit de mare de piept de pui afumat, sare, ulei de masline, o lingurita de condimente uscate (cimbrisor, oregano, piper, dafin)

Dificultate: Medie Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb cartofii in apa cu sare, cca. 13 minute, sa nu fie foarte fierti, apoi se lasa sa se raceasca bine si se taie pe lung, in jumatati egale care apoi se scobesc cu o lingurita, lasand cca 0,5 cm, grosimea peretilor cartofilor. Se stropesc in interiorul scobit cu ulei de masline, se condimenteaza, apoi se acopera cu cate o bucata de prosciutto.

Se amesteca branza cu oul si pieptul taiat cubulete, apoi umplem fiecare jumatate de cartof acoperita de prosciutto si se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt si se dau cca. 10-15 minute la foc potrivit sa se rumeneasca usor.

Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu branza si piept de pui afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Prajitura cu ciocolata

Prajitura cu ciocolata

Intr-un castron cernem faina cu cacaua, zaharul pudra, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si un

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Craciun
Piftie de porc

Piftie de porc

Pentru Revelion, am pregatit piftie de porc. Urechea de porc se parleste si se spala bine. Se

2 voturi    2 comentarii
5h
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 3-4 cartofi mari
  • cateva bucati de Prosciutto
  • o mana de branza de oaie
  • framantata
  • 1 ou
  • o bucata potrivit de mare de piept de pui afumat
  • sare
  • ulei de masline
  • o lingurita de condimente uscate (cimbrisor
  • oregano
  • piper
  • dafin)

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Aluat fraged cu untura si cidru Aluat fraged cu untura si cidru

Acest tip de aluat se pretează la cornulețe fragede, rulouri cu cremă și orice bunătăți mai doriți să preparați. Aluatul

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Cozonac cu aluat oparit Cozonac cu aluat oparit

Pentru inceput punem 100 g de faina intr-un lighean si turnam 200 ml de lapte fierbinte, amestecam si lasam sa se racoreasca putin. Dupa

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Fursecuri cu fulgi de ovăz