Autor:
anuta (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 06 ianuarie 2018
Ingrediente
3-4 cartofi mari, cateva bucati de Prosciutto, o mana de branza de oaie, framantata, 1 ou, o bucata potrivit de mare de piept de pui afumat, sare, ulei de masline, o lingurita de condimente uscate (cimbrisor, oregano, piper, dafin)
Dificultate: Medie | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se fierb cartofii in apa cu sare, cca. 13 minute, sa nu fie foarte fierti, apoi se lasa sa se raceasca bine si se taie pe lung, in jumatati egale care apoi se scobesc cu o lingurita, lasand cca 0,5 cm, grosimea peretilor cartofilor. Se stropesc in interiorul scobit cu ulei de masline, se condimenteaza, apoi se acopera cu cate o bucata de prosciutto.
Se amesteca branza cu oul si pieptul taiat cubulete, apoi umplem fiecare jumatate de cartof acoperita de prosciutto si se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt si se dau cca. 10-15 minute la foc potrivit sa se rumeneasca usor.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu branza si piept de pui afumat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete de Craciun
Intr-un castron cernem faina cu cacaua, zaharul pudra, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si un
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
Pentru Revelion, am pregatit piftie de porc.
Urechea de porc se parleste si se spala bine. Se
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate