1.Cartofii se fierb in coaja.
2.Intre timp se prepara umplutura: brinza se ameasteca cu usturoiul ras, ceapa si mararul foarte fin tocate, plus oul crud.
3.Cind sint fierti cartofii se trec prin jetul de apa rece, se decojesc si se scobesc cu ajutorul unei lingurite mici.
4.Resturile de cartof de pe urma scobirii acestora se va amesteca cu amestecul de brinza.
5.Cu umplutura, astfel, obtinuta se vor umple cartofii.
6.Se dau la cuptor pentru cca 10-15 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii