Cartofi umpluti cu brinza cremoasa

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Cartofi umpluti cu brinza cremoasa

Ingrediente

  • -cca 6 cartofi
  • -150 brinza cremoasa, eu am folosit Akadia
  • -1 fir de ceapa verde
  • -un catel usturoi
  • -2 fire marar
  • -1 ou

Mod de preparare

1.Cartofii se fierb in coaja.

2.Intre timp se prepara umplutura: brinza se ameasteca cu usturoiul ras, ceapa si mararul foarte fin tocate, plus oul crud.

3.Cind sint fierti cartofii se trec prin jetul de apa rece, se decojesc si se scobesc cu ajutorul unei lingurite mici.

4.Resturile de cartof de pe urma scobirii acestora se va amesteca cu amestecul de brinza.

5.Cu umplutura, astfel, obtinuta se vor umple cartofii.

6.Se dau la cuptor pentru cca 10-15 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor