1.Cartofii se fierb in coaja.
2.Intre timp se prepara umplutura: brinza se ameasteca cu usturoiul ras, ceapa si mararul foarte fin tocate, plus oul crud.
3.Cind sint fierti cartofii se trec prin jetul de apa rece, se decojesc si se scobesc cu ajutorul unei lingurite mici.
4.Resturile de cartof de pe urma scobirii acestora se va amesteca cu amestecul de brinza.
5.Cu umplutura, astfel, obtinuta se vor umple cartofii.
6.Se dau la cuptor pentru cca 10-15 minute.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii