Cartofi umpluti cu ciuperci si fasole

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi
  • mazare verde
  • fasole verde
  • ciuperci
  • costita afumata
  • morcovi
  • unt
  • ulei
  • oua
  • rosii
  • sare

Mod de preparare

Morcovii se fierb in apa cu sare. Ciupercile, fasolea si mazarea se inabusa in unt, se racesc si se adauga oua, sare, costita si morcovi. Cartofii se umplu cu aceasta compozitie, dupa care se asaza intr-o tava cu ulei si 200 ml de apa. Pe fiecare cartof se pune cate o felie de rosie. Se introduce tava la cuptor, cca 30 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor