Cartofiori mici in sos de branza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Cartofiori mici in sos de branza

Ingrediente

  • 800 gr de cartofiori mici ori proaspeti ori congelati.
  • 250 ml smantana de frisca
  • 1lingurita de mustar
  • putina nucsoara
  • 2-3 usturoi pisati
  • 100 gr branza galbena sau parmezan
  • 1virf de sare, putin piper

Mod de preparare

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.

Se amesteca intr-un bol smantina cu mustarul, se sareaza se pipereaza, se adauga usturuioul si nucsoara rasa-foarte putin. Se amesteca totul foarte bine.

Intr-un vas din pyrex sau un vas rezistent la cuptor se unge cu putin unt si se pun cartofii curatati de coaja se toarna sosul de smantina si deasupra se presara cu branza.

Se acopera cu aluminiu si se da la cuptor ptr 30 de minute -10 minute inainte de-ai scoate, se scoate aluminiul si se lasa sa se rumeneasca usor.

Este foarte gustos poate fi servit ca garnitura sau ca un fel la o cina.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Castraveti murati la soare

Castraveti murati la soare

Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.

Castraveti murati la soare
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine