autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cascaval pane umplut cu garnitura de ciuperci prajite si sos de usturoi

Autor: aranka tonea (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aranka tonea (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
La 2 portii : 250 gr. cas olanda ,, 2 felii de sunca presata, , 2 oua, , faina ,, pesmet ,, unt,, sare, , piper si, un pic de ulei , 6 ciuperci champignon, 2-3 catei de usturoi, , 150 gr .smintina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Mai intii se prepara casul : se taie 4 felii din cas mai subtiri cu atentie sa nu se rupa ,se ung pe cite o parte cu unt, se aseaza o felie de sunca,iar cealalta felie unsa de cas se pune deasupra ca la sandviciuri; ouale se bat cu sare si piper ,casul astfel umplut se da cu atentie prin faina, ou si pesmet,se prajeste in ulei incins.
Separat ,se spala ,se curata ciupercile si anume se rup cu atentie coditele ca palarioara sa ramina intreaga,se sareaza un pic palarioarele si se pun la prajit intr-un pic de unt sub capac cam 10-15 min .
Sosul de usturoi: se curata usturoiul , se piseza,se pune un pic de sare ,se freaca putin si se adauga smintina,se amesteca bine. Se aseaza pe farfurie in felul urmator: casul pane,ciupercile si linga ele sosul de usturoi. E delicios pofta buna
.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane umplut cu garnitura de ciuperci prajite si sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Crema de branza (Liptai)

Crema de branza (Liptai)

Aperitiv sau gustare, crema Liptai se preteaza atat la sandwitch-uri cat si ca umplutura pentru rosii,

15 voturi    4 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Cartofi copti umpluti cu branza

Cartofi copti umpluti cu branza

Spalam cartofii bine,apoi ii asezam in tava si ii bagam la cuptor la 180gC la copt . Dupa ce sunt

5 voturi    8 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • La 2 portii : 250 gr. cas olanda ,
  • 2 felii de sunca presata
  • 2 oua
  • faina ,
  • pesmet ,
  • unt,
  • sare
  • piper si
  • un pic de ulei
  • 6 ciuperci champignon
  • 2-3 catei de usturoi
  • 150 gr .smintina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Boikos - painicele