Mai intii se prepara casul : se taie 4 felii din cas mai subtiri cu atentie sa nu se rupa ,se ung pe cite o parte cu unt, se aseaza o felie de sunca,iar cealalta felie unsa de cas se pune deasupra ca la sandviciuri; ouale se bat cu sare si piper ,casul astfel umplut se da cu atentie prin faina, ou si pesmet,se prajeste in ulei incins.
Separat ,se spala ,se curata ciupercile si anume se rup cu atentie coditele ca palarioara sa ramina intreaga,se sareaza un pic palarioarele si se pun la prajit intr-un pic de unt sub capac cam 10-15 min .
Sosul de usturoi: se curata usturoiul , se piseza,se pune un pic de sare ,se freaca putin si se adauga smintina,se amesteca bine. Se aseaza pe farfurie in felul urmator: casul pane,ciupercile si linga ele sosul de usturoi. E delicios pofta buna
.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii