autor:

» » Aperitive

Cascaval pane umplut cu garnitura de ciuperci prajite si sos de usturoi

Autor: aranka tonea (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aranka tonea (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
La 2 portii : 250 gr. cas olanda ,, 2 felii de sunca presata, , 2 oua, , faina ,, pesmet ,, unt,, sare, , piper si, un pic de ulei , 6 ciuperci champignon, 2-3 catei de usturoi, , 150 gr .smintina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Mai intii se prepara casul : se taie 4 felii din cas mai subtiri cu atentie sa nu se rupa ,se ung pe cite o parte cu unt, se aseaza o felie de sunca,iar cealalta felie unsa de cas se pune deasupra ca la sandviciuri; ouale se bat cu sare si piper ,casul astfel umplut se da cu atentie prin faina, ou si pesmet,se prajeste in ulei incins.
Separat ,se spala ,se curata ciupercile si anume se rup cu atentie coditele ca palarioara sa ramina intreaga,se sareaza un pic palarioarele si se pun la prajit intr-un pic de unt sub capac cam 10-15 min .
Sosul de usturoi: se curata usturoiul , se piseza,se pune un pic de sare ,se freaca putin si se adauga smintina,se amesteca bine. Se aseaza pe farfurie in felul urmator: casul pane,ciupercile si linga ele sosul de usturoi. E delicios pofta buna
.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane umplut cu garnitura de ciuperci prajite si sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • La 2 portii : 250 gr. cas olanda ,
  • 2 felii de sunca presata
  • 2 oua
  • faina ,
  • pesmet ,
  • unt,
  • sare
  • piper si
  • un pic de ulei
  • 6 ciuperci champignon
  • 2-3 catei de usturoi
  • 150 gr .smintina

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu spanac si branza