autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cascaval pane umplut cu garnitura de ciuperci prajite si sos de usturoi

Autor: aranka tonea (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aranka tonea (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
La 2 portii : 250 gr. cas olanda ,, 2 felii de sunca presata, , 2 oua, , faina ,, pesmet ,, unt,, sare, , piper si, un pic de ulei , 6 ciuperci champignon, 2-3 catei de usturoi, , 150 gr .smintina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Mai intii se prepara casul : se taie 4 felii din cas mai subtiri cu atentie sa nu se rupa ,se ung pe cite o parte cu unt, se aseaza o felie de sunca,iar cealalta felie unsa de cas se pune deasupra ca la sandviciuri; ouale se bat cu sare si piper ,casul astfel umplut se da cu atentie prin faina, ou si pesmet,se prajeste in ulei incins.
Separat ,se spala ,se curata ciupercile si anume se rup cu atentie coditele ca palarioara sa ramina intreaga,se sareaza un pic palarioarele si se pun la prajit intr-un pic de unt sub capac cam 10-15 min .
Sosul de usturoi: se curata usturoiul , se piseza,se pune un pic de sare ,se freaca putin si se adauga smintina,se amesteca bine. Se aseaza pe farfurie in felul urmator: casul pane,ciupercile si linga ele sosul de usturoi. E delicios pofta buna
.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane umplut cu garnitura de ciuperci prajite si sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saratele cu cascaval, branza cheddar si chimen

Saratele cu cascaval, branza cheddar si chimen

In laptele caldut dizolvam zaharul, dupa care adaugam drojdia si o lasam 5-7 minute pana se lichefiaza.

20 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Bruschette la cuptor

Bruschette la cuptor

Taiem painea alba in felii mai groase , o asezam in tava de inox apoi punem feliile de salam , rosiile

2 voturi    5 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • La 2 portii : 250 gr. cas olanda ,
  • 2 felii de sunca presata
  • 2 oua
  • faina ,
  • pesmet ,
  • unt,
  • sare
  • piper si
  • un pic de ulei
  • 6 ciuperci champignon
  • 2-3 catei de usturoi
  • 150 gr .smintina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Langos