autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cascaval pane umplut cu garnitura de ciuperci prajite si sos de usturoi

Autor: aranka tonea (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aranka tonea (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
La 2 portii : 250 gr. cas olanda ,, 2 felii de sunca presata, , 2 oua, , faina ,, pesmet ,, unt,, sare, , piper si, un pic de ulei , 6 ciuperci champignon, 2-3 catei de usturoi, , 150 gr .smintina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Mai intii se prepara casul : se taie 4 felii din cas mai subtiri cu atentie sa nu se rupa ,se ung pe cite o parte cu unt, se aseaza o felie de sunca,iar cealalta felie unsa de cas se pune deasupra ca la sandviciuri; ouale se bat cu sare si piper ,casul astfel umplut se da cu atentie prin faina, ou si pesmet,se prajeste in ulei incins.
Separat ,se spala ,se curata ciupercile si anume se rup cu atentie coditele ca palarioara sa ramina intreaga,se sareaza un pic palarioarele si se pun la prajit intr-un pic de unt sub capac cam 10-15 min .
Sosul de usturoi: se curata usturoiul , se piseza,se pune un pic de sare ,se freaca putin si se adauga smintina,se amesteca bine. Se aseaza pe farfurie in felul urmator: casul pane,ciupercile si linga ele sosul de usturoi. E delicios pofta buna
.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane umplut cu garnitura de ciuperci prajite si sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Crochete cu cas si sunca

Crochete cu cas si sunca

Nu am pus cantitățile necesare pentru ca nu le știu cu exactitate în grame.Eu gătesc în general

5 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Pogacele cu cascaval

Pogacele cu cascaval

Punem faina in bol, adaugam smantana, ulei sau unt topit, sare si cascaval si amestecam bine pana

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive cu brinza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • La 2 portii : 250 gr. cas olanda ,
  • 2 felii de sunca presata
  • 2 oua
  • faina ,
  • pesmet ,
  • unt,
  • sare
  • piper si
  • un pic de ulei
  • 6 ciuperci champignon
  • 2-3 catei de usturoi
  • 150 gr .smintina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Rulada cu spanac