autor:

» » Conserve si muraturi

Castraveti murati bulgaresti

Autor: Margot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Margot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2011

Ingrediente
300 gr castraveciori (cantitatea pentru un borcan de 800 ml), 30 ml otet, 1-2 linguri zahar tos, 1 lingurita sare, boabe piper, boabe mustar, marar seminte si crengute, usturoi catei 2-3 buc

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se asaza castraveciorii in borcan, unul lanaga altul, si se adauga ingredientele. Apoi se completeaza borcanul cu apa rece de la robinet pana se umple. Se pune capacul, se strange etans si se pune la fiert la bain-marie cam 10 min, dupa ce apa clocoteste (pana ce castraveciorii isi schimba un pic culoarea). Se stinge focul si se scoate borcanul din apa clocotita si se lasa la racit.

Sunt foarte gustosi si se mentin foarte bine pentru iarna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti murati bulgaresti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Rosii uscate in ulei

Rosii uscate in ulei

Deci: simplu ca buna ziua! Iei rosiile, le speli, le tai felii, dar ai grija sa pastrezi cam aceeasi

28 voturi    17 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Gogosari traditionali

Gogosari traditionali

Cureti gogosarii si-i tai in sferturi. Faci un bait din apa, otet, mirodenii,sare, miere, ulei. Cand

52 voturi    7 comentarii
1h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 09 iulie 2011

    Interesant, apetisant, incitant !!!!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 300 gr castraveciori (cantitatea pentru un borcan de 800 ml)
  • 30 ml otet
  • 1-2 linguri zahar tos
  • 1 lingurita sare
  • boabe piper
  • boabe mustar
  • marar seminte si crengute
  • usturoi catei 2-3 buc

Raporteaza reteta

Manolovici Eugen

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

Interesant, apetisant, incitant !!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Zarzavat pentru iarna Zarzavat pentru iarna

Toate aceste legume, spalate, curatate si taiate, se cantaresc si la fiecare kilogram de legume curatate, se adauga 20 gr sare pentru

77 voturi    31 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

4 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Pasta de ardei kapia