Se asaza castraveciorii in borcan, unul lanaga altul, si se adauga ingredientele. Apoi se completeaza borcanul cu apa rece de la robinet pana se umple. Se pune capacul, se strange etans si se pune la fiert la bain-marie cam 10 min, dupa ce apa clocoteste (pana ce castraveciorii isi schimba un pic culoarea). Se stinge focul si se scoate borcanul din apa clocotita si se lasa la racit.
Sunt foarte gustosi si se mentin foarte bine pentru iarna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii