Reteta postata pe: 07 februarie 2011
Ingrediente
4 portii, 500 g ceafa de porc afumata, 3 linguri mustar, 1 lingura miere, 2 linguri ulei de masline, 1 crenguta rosmarin, 100 g susan
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
Mod de preparare
Fierbem 10 min. ceafa de porc.
Ungem bine cu sosul rezultat prin amestecarea mustarului cu mierea , uleiul si rosmarinul tocat.
Tapetam bine cu susan.
Prajim in cuptor 15 min.
Poate fi servit cu orice garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in crusta de susan" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate