Reteta postata pe: 07 februarie 2011
Ingrediente
4 portii, 500 g ceafa de porc afumata, 3 linguri mustar, 1 lingura miere, 2 linguri ulei de masline, 1 crenguta rosmarin, 100 g susan
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
Mod de preparare
Fierbem 10 min. ceafa de porc.
Ungem bine cu sosul rezultat prin amestecarea mustarului cu mierea , uleiul si rosmarinul tocat.
Tapetam bine cu susan.
Prajim in cuptor 15 min.
Poate fi servit cu orice garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in crusta de susan" nu uita sa-i faci un
review
Se curata si se spala pulpele.Se curata catofii,se taie in patru.intr-un vas de yena se pune ulei
2 voturi
2 comentarii
1h 30 min
Sunca se taie in feliute subtiri cu care se tapeteaza tava, ceapa taiata rondele se pune peste feliutele
2 voturi
0 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate