Ceafa de porc in crusta de susan

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Ceafa de porc in crusta de susan

Ingrediente

  • 4 portii
  • 500 g ceafa de porc afumata
  • 3 linguri mustar
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 crenguta rosmarin
  • 100 g susan

Mod de preparare

Fierbem 10 min. ceafa de porc.

Ungem bine cu sosul rezultat prin amestecarea mustarului cu mierea , uleiul si rosmarinul tocat.

Tapetam bine cu susan.

Prajim in cuptor 15 min.

Poate fi servit cu orice garnitura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise