autor:

Lucica-Elena Puscas

» » Fripturi

Ceafa de porc in crusta de susan

Autor: Lucica-Elena Puscas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lucica-Elena Puscas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Ingrediente
4 portii, 500 g ceafa de porc afumata, 3 linguri mustar, 1 lingura miere, 2 linguri ulei de masline, 1 crenguta rosmarin, 100 g susan

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

4 voturi

Mod de preparare

Fierbem 10 min. ceafa de porc.
Ungem bine cu sosul rezultat prin amestecarea mustarului cu mierea , uleiul si rosmarinul tocat.
Tapetam bine cu susan.
Prajim in cuptor 15 min.

Poate fi servit cu orice garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in crusta de susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet de porc fara os  impanat cu carnaciori

Cotlet de porc fara os impanat cu carnaciori

Carnea se spala,se zvanta si se fac 3,4 gauri in care se introduc carnatii cabanos sau oltenesti

28 voturi    7 comentarii
40 min
Fripturi
Pui  cu scoici (Frango com Amêijoas)

Pui cu scoici (Frango com Amêijoas)

1)Puiul se taie in bucãti, se cond. cu sare, piper, chimion, sofran,menta intreagã,usturoiul si

4 voturi    19 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 august 2012

    Arata minunat! Fac destul de des ceafa, insa la gratr, salvez reteta ta.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Delicios.

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

4 voturi

Ingrediente

  • 4 portii
  • 500 g ceafa de porc afumata
  • 3 linguri mustar
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 crenguta rosmarin
  • 100 g susan

Raporteaza reteta

Retete
de Lucica-Elena Puscas
Vinete in stil italian

Vinete in stil italian

Vinetele spalate se taie pe lungime, se cresteaza usor dupa care se fierb 5 min. in apa cu sare.Se

48 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Placinta cu dovleac

Placinta cu dovleac

Intr-un castron se pun pe rnad apa, uleiu, oul, sarea, se amestaca bine si apoi se incorporeaza faina

15 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Calim la foc mediu ceapa tocata, piciorusele de ciuperci taiate cubulete mici, rosia taiata marunt. Adaugam

2 voturi    1 comentariu
40 min
Aperitive

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Arata minunat! Fac destul de des ceafa, insa la gratr, salvez reteta ta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Gratar special de pui