autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Ceafa de porc la teflon

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Ingrediente
- 1 kg ceafa de porc- 75 ml vin alb- sare, piper- boia- cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Se taie felii subtiri ceafa de porc, se spala si se bate putin cu ciocanul. Se condimenteaza cu sare, piper boia, cimbru si se stropeste cu putin vin. Se lasa 1-2 ore la macerat. Inainte de a o pune in tigaie carnea se usuca cu un servet de bucatarie. Se pune in tigaia de teflon incalzita in prealabil si cand este gata rumenita pe o parte se intoarce pe cealalta parte. Cand este bine rumenita pe ambele parti se scoate pe o farfurie si se serveste cu diferite garnituri. Eu de data asta am avut garnitura de orez si varza de Bruxelles.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la teflon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de rata cu sos de cirese

Friptura de rata cu sos de cirese

Crestam pulpele si pieptul de rata pe partea cu pielea si le asezonam bine cu piper negru macinat

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Cordon bleu

Cordon bleu

Se spala,se lasa la scurs,se taie pe mijloc fiecare piept in parte si se bate usor cu ciocanul.Se

13 voturi    17 comentarii
30h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    Mac Myra,Lenutica si mie imi place tare mult ceafa de porc.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2009

    Foarte bun Medi!

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

    Ce bine arata,delicioasa...

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

      Cely,ma bucur ca ai testat-o si ca ti-a placut.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

      Bun rau de tot

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Foarte bun.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Mmmmmm ce bunatate.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Simplu si bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • - 1 kg ceafa de porc- 75 ml vin alb- sare
  • piper- boia- cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

Mac Myra,Lenutica si mie imi place tare mult ceafa de porc.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulouri de curcan cu bacon si menta