autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Ceafa de porc la teflon

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Ingrediente
- 1 kg ceafa de porc- 75 ml vin alb- sare, piper- boia- cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Se taie felii subtiri ceafa de porc, se spala si se bate putin cu ciocanul. Se condimenteaza cu sare, piper boia, cimbru si se stropeste cu putin vin. Se lasa 1-2 ore la macerat. Inainte de a o pune in tigaie carnea se usuca cu un servet de bucatarie. Se pune in tigaia de teflon incalzita in prealabil si cand este gata rumenita pe o parte se intoarce pe cealalta parte. Cand este bine rumenita pe ambele parti se scoate pe o farfurie si se serveste cu diferite garnituri. Eu de data asta am avut garnitura de orez si varza de Bruxelles.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la teflon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    Mac Myra,Lenutica si mie imi place tare mult ceafa de porc.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2009

    Foarte bun Medi!

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

    Ce bine arata,delicioasa...

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

      Cely,ma bucur ca ai testat-o si ca ti-a placut.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

      Bun rau de tot

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Foarte bun.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Mmmmmm ce bunatate.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Simplu si bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • - 1 kg ceafa de porc- 75 ml vin alb- sare
  • piper- boia- cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

6 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

30 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

7 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

Mac Myra,Lenutica si mie imi place tare mult ceafa de porc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rata pe varza