autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ceapa umpluta

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
-6 cepe(sau mai multe,in functie de numarul de meseni), -1 felie de paine, -sare, -piper, -patrunjel tocat, -50 g nuca pisata, -2 linguri ulei, -2 linguri faina, -1 lingura pasta de rosii, -1 lingura zahar, -cateva frunze tarhon

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Cepele se fierb in apa sarata pana se inmoaie. Dupa ce s-au scurs, se scobesc. Miezul se amesteca cu o felie de paine inmuiata, sare, piper, patrunjel tocat si nuca pisata. Se asaza cepele intr-o cratita si se toarna peste ele sosul - care se face din 2 linguri ulei in care prajim 2 linguri faina, pe care le stingem cu apa rece.

Adaugam in sos o lingura pasta de rosii, o lingura zahar, sare si piper dupa gust si tarhon, cateva frunze. Se da cratita in cuptor pana cand cepele se rumenesc frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa umpluta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ceapa umpluta

Ceapa umpluta

Se pune apa cu un praf de sare, la fiert si in momentul cand da in clocot, scufundam cepele curatate

4 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ceapa umpluta cu orez

Ceapa umpluta cu orez

1. Apa se pune sa fiarba si cand clocoteste se ia de pe foc si se scufunda cepele. Se lasa cca 7-10

3 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • -6 cepe(sau mai multe,in functie de numarul de meseni)
  • -1 felie de paine
  • -sare
  • -piper
  • -patrunjel tocat
  • -50 g nuca pisata
  • -2 linguri ulei
  • -2 linguri faina
  • -1 lingura pasta de rosii
  • -1 lingura zahar
  • -cateva frunze tarhon

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Piept de pui la gratar cu ciuperci si rosii