autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ceapa umpluta

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
-6 cepe(sau mai multe,in functie de numarul de meseni), -1 felie de paine, -sare, -piper, -patrunjel tocat, -50 g nuca pisata, -2 linguri ulei, -2 linguri faina, -1 lingura pasta de rosii, -1 lingura zahar, -cateva frunze tarhon

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Cepele se fierb in apa sarata pana se inmoaie. Dupa ce s-au scurs, se scobesc. Miezul se amesteca cu o felie de paine inmuiata, sare, piper, patrunjel tocat si nuca pisata. Se asaza cepele intr-o cratita si se toarna peste ele sosul - care se face din 2 linguri ulei in care prajim 2 linguri faina, pe care le stingem cu apa rece.

Adaugam in sos o lingura pasta de rosii, o lingura zahar, sare si piper dupa gust si tarhon, cateva frunze. Se da cratita in cuptor pana cand cepele se rumenesc frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa umpluta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ceapa umpluta cu orez

Ceapa umpluta cu orez

1. Apa se pune sa fiarba si cand clocoteste se ia de pe foc si se scufunda cepele. Se lasa cca 7-10

3 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive
Ceapa umpluta

Ceapa umpluta

Se pune apa cu un praf de sare, la fiert si in momentul cand da in clocot, scufundam cepele curatate

4 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • -6 cepe(sau mai multe,in functie de numarul de meseni)
  • -1 felie de paine
  • -sare
  • -piper
  • -patrunjel tocat
  • -50 g nuca pisata
  • -2 linguri ulei
  • -2 linguri faina
  • -1 lingura pasta de rosii
  • -1 lingura zahar
  • -cateva frunze tarhon

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
CONOPIDA CU CIUPERCI LA CUPTOR