autor:

KatrinC

» » Aperitive

Ceapa umpluta cu orez

Autor: KatrinC (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: KatrinC (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2011

Ingrediente
- 8 cepe mari, - 1 cană orez, - 1 cană suc de roşii, - 1 leg pătrunjel, - sare şi piper dupa gust, - o lingurita condimente p-u pilaf sau orice altceva dupa gustul fiecaruia

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

1. Apa se pune sa fiarba si cand clocoteste se ia de pe foc si se scufunda cepele. Se lasa cca 7-10 minute, dupa care se scot si se scobesc cu o lingurită sau un cuţitaş (eu am folosit lingurita).
2. Se lasa doar 2-3 camasi ale cepei, se presara cu putina sare si se aseaza cu gura in jos pe un platou.
3. Intre timp pregatesti umplutura:
- Se fierbe separat orezul.
- Se adaugă pătrunjelul tocat, sare, piper, condimente şi se amestecă bine.
- Se pune cîte 1 lingură de orez în cepe.
- Se pun cepele pe o tavă de copt unsa cu putin ulei, se stropesc cepele cu cite o lingurita de ulei, se toarnă sucul de roşii deasupra şi se dă la cuptor pentru 25 minute.
- Scoateţi cepele din cuptor şi serviţi cu plăcere !!!
Noi am servit alaturi de peste prajit si muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa umpluta cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetel se coc in cuptor, ca sa se faca mai putin fum si mai putina mizerie. Dupa coacere se lasa

7 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Ardei copti si prajiti

Ardei copti si prajiti

Coci ardeii pe plita, pui sare pe ei si ii tii acoperiti. Ii decojesti si ii dai prin faina, ou si

0 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2011

    Foarte apetisante!*****

  • sorina gabriela

    sorina gabriela (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2011

    Este foarte buna ceapa ta .Stiu ,cunosc gustul.Am o vecina din Irak si mereu cand este sarbatoare la ei face aceasta mancare.Felicitari si *****

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2011

    ce bine arata!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2011

      Cred ca trebuie sa fie tare gustoasa..... Daca imi trimiti poza pe mail, pot sa o fac sa se vada mai bine....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • - 8 cepe mari
  • - 1 cană orez
  • - 1 cană suc de roşii
  • - 1 leg pătrunjel
  • - sare şi piper dupa gust
  • - o lingurita condimente p-u pilaf sau orice altceva dupa gustul fiecaruia

Raporteaza reteta

Retete
de KatrinC
Tort din clatite cu budinca de ciocolata si visine

Tort din clatite cu budinca de ciocolata si visine

Clatite: Se va incepe cu pregatirea aluatului pentru clatite: se vor bate cu zaharul cele 2 oua,

8 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Torturi
Chec cu gutui si nuci

Chec cu gutui si nuci

Se separa albusurile de galbenusuri. Se adauga zaharul/zaharul vanilat si se bat spuma separat. Dupa

3 voturi    5 comentarii
1h 5 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu dovleac si scortisoara

Fursecuri cu dovleac si scortisoara

Se mixeaza oul cu o lingura de zahar. Untul se mixeaza cu restul de zahar pana se obtine o masa pufoasa.

3 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte apetisante!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
PLACINTA CU VARZA