1. Apa se pune sa fiarba si cand clocoteste se ia de pe foc si se scufunda cepele. Se lasa cca 7-10 minute, dupa care se scot si se scobesc cu o lingurită sau un cuţitaş (eu am folosit lingurita).
2. Se lasa doar 2-3 camasi ale cepei, se presara cu putina sare si se aseaza cu gura in jos pe un platou.
3. Intre timp pregatesti umplutura:
- Se fierbe separat orezul.
- Se adaugă pătrunjelul tocat, sare, piper, condimente şi se amestecă bine.
- Se pune cîte 1 lingură de orez în cepe.
- Se pun cepele pe o tavă de copt unsa cu putin ulei, se stropesc cepele cu cite o lingurita de ulei, se toarnă sucul de roşii deasupra şi se dă la cuptor pentru 25 minute.
- Scoateţi cepele din cuptor şi serviţi cu plăcere !!!
Noi am servit alaturi de peste prajit si muraturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii