Ingrediente
- 8 cepe mari, - 1 cană orez, - 1 cană suc de roşii, - 1 leg pătrunjel, - sare şi piper dupa gust, - o lingurita condimente p-u pilaf sau orice altceva dupa gustul fiecaruia
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
3 voturi
Mod de preparare
2. Se lasa doar 2-3 camasi ale cepei, se presara cu putina sare si se aseaza cu gura in jos pe un platou.
3. Intre timp pregatesti umplutura:
- Se fierbe separat orezul.
- Se adaugă pătrunjelul tocat, sare, piper, condimente şi se amestecă bine.
- Se pune cîte 1 lingură de orez în cepe.
- Se pun cepele pe o tavă de copt unsa cu putin ulei, se stropesc cepele cu cite o lingurita de ulei, se toarnă sucul de roşii deasupra şi se dă la cuptor pentru 25 minute.
- Scoateţi cepele din cuptor şi serviţi cu plăcere !!!
Noi am servit alaturi de peste prajit si muraturi.
Sidy (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2011
Cred ca trebuie sa fie tare gustoasa..... Daca imi trimiti poza pe mail, pot sa o fac sa se vada mai bine....