Ingrediente
800 g de file de peste alb, 2 cepe, 1 catel de usturoi, 1 ardei iute verde, 1 portocala, 6 lamai verzi sau 4 lamai galbene, 1 salata verde
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Se taie ardeiul in doua pe lung, se scot semintele si filamentele albe si se taie in lamele fine;
Se taie si se stoarce portocala si al lamaile;
Se taie pestele in cuburi sau in felioare. Se pune pestele pe fundul unei salatiere, se acopera cu usturoiul, ceapa si ardeiul, se sareaza si se varsa sucul citricelor pe deasupra. Se lasa la frigider pentru cel putin 4 ore, amestecandu-se din cand in cand;
Se spala si se usuca foile de salata. Se captusesc boluri individuale cu salata verde si se pune pe deasupra pestele marinat;
Se decoreaza cu rondele de ceapa si lamele de ardei iute din marinata