Ardeii capia se coc mai drevreme şi se curăţă de coajă, dar se lasă întregi. Se cântăresc după ce sunt copţi şi curăţaţi şi se lasă deoparte.
Separat, se fierb împreună oţetul, zahărul, foile de dafin şi de ţelină, cu sare după gust. Se fierb până pâna se dizolvă zahărul, să dea 2-3 clocote.
Ardeii nu se fierb. Se toarnă lichidul clocotit peste ardeii puşi într-un castron, se amestecă, se pot lăsa puţin să se obişnuiască unul cu altul şi se pun în borcane. Se capsează şi se pun la rece.
Pentru mine e cea mai bună murătură care se prepară foarte uşor.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii