Carnea tocata se framanta bine cu mana apoi se pune la frigider cateva ore ( cel mai bine este de seara pana dimineata )
Inainte de a praji micii se adauga putina boia si piper dupa gust, se framanta bine, se formeaza bile din amestecul de carne(aprocsimativ 40 de bucati).Pe blat de lucru uns cu ulei in prealabil se ruleaza bilele dandu-le forma de mici (7-8 cm. lungime).
Pe gratarul uns cu slanina sau seu, se aseaza micii si se prajesc.
Se servesc zece mici la o portie, pe pat de ceapa taiata cubulete mici. Se aseaza micii care se presara cu ardei iute zdrobit.
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii