Se bat albusurile spuma. Se face un sirop din zahar si apa, care se adauga fierbinte, direct de pe foc peste albusuri, amestecand intr-una. Apoi se adauga pe rand galbenusurile, mirodeniile, uleiul si faina in ploaie amestecand intr-una.3/4 din amestecul obtinut se pune intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina. Restul de 1/4 se amesteca cu cacao si se adauga in tava rotind amestecul cu o lingura pe toata lungimea tavii. Se introduce in cuptorul incins la 220 grade pentru 20 minute, apoi se reduce temperatura cuptorului la 180 grade si se mai lasa 20 minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii