Chec aperitiv

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chec aperitiv

Ingrediente

  • 5 oua
  • 150ml lapte
  • 50ml ulei
  • 250g faina
  • o lingurita praf de copt
  • sare, piper, condimente dupa gust
  • 200g sunca
  • 150g masline feliate
  • 200g cascaval ras
  • 100g ciuperci
  • ardei rosu

Mod de preparare

Batem ouale impreuna cu laptele, punem si cascavalul si condimentele, amestecam bine.

Adaugam apoi faina, praful de copt si restul ingredientelor si omogenizam bine. Turnam compozitia intr-o tava pentru cozonac, tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptor 35-40 minute sau pana trece testul scobitorii.

Dupa ce se raceste, se feliaza foarte usor si daca doriti, odata asezat pe platou, puteti sa il mai incalziti putin, va fi foarte bun indiferent daca il serviti cald sau rece.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure