autor:

Nitu_Daniela

» » , Aperitive, Aperitive

Chec aperitiv

Autor: Nitu_Daniela (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 28 decembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nitu_Daniela (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 28 decembrie 2014

Ingrediente
5 oua, 150ml lapte, 50ml ulei, 250g faina, o lingurita praf de copt, sare, piper, condimente dupa gust, 200g sunca, 150g masline feliate, 200g cascaval ras, 100g ciuperci, ardei rosu

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Batem ouale impreuna cu laptele, punem si cascavalul si condimentele, amestecam bine.



Adaugam apoi faina, praful de copt si restul ingredientelor si omogenizam bine. Turnam compozitia intr-o tava pentru cozonac, tapetata cu hartie de copt.



Dam tava la cuptor 35-40 minute sau pana trece testul scobitorii.



Dupa ce se raceste, se feliaza foarte usor si daca doriti, odata asezat pe platou, puteti sa il mai incalziti putin, va fi foarte bun indiferent daca il serviti cald sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Nu-mi amintesc cand am mai purtat martisorul din piept ascuns pe sub pufoaica. Cu drag si voie buna,

5 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive cu carne
Chec aperitiv cu cascaval, cabanos si oua

Chec aperitiv cu cascaval, cabanos si oua

Cascavalul il dam pe razatoarea cu gauri mari, sunca si ardeiul le taiem cubulete mici, apoi le adaugam

24 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 150ml lapte
  • 50ml ulei
  • 250g faina
  • o lingurita praf de copt
  • sare
  • piper
  • condimente dupa gust
  • 200g sunca
  • 150g masline feliate
  • 200g cascaval ras
  • 100g ciuperci
  • ardei rosu

Raporteaza reteta

Retete
de Nitu_Daniela
Prajitura Fanta

Prajitura Fanta

Blatul: Ouale le mixam cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam treptat uleiul (ca la maioneza),

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Rosii umplute