autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

CHEC BRAN

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
8 oua,2 cani zahar,10 linguri apa, 8 linguri ulei,2 cani faina,1 lingura cacao

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul spuma, se bate cu mixerul racorindu-se putin, se adauga uleiul si galbenusurile, apoi faina in ploaie.
Se pune in 2 tavi de cozonac jumatate din cantitate iar in cealalta jumatate de cantitate se pune cacao si se pune deasupra.
Se da la cuptor pana se rumeneste usor pe deasupra.
Se serveste cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHEC BRAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tartă  răsturnată (cu mere şi gutuie)

Tartă răsturnată (cu mere şi gutuie)

Aluat sfărâmat: Amestecă 100 g de unt moale cu 200 g de făină şi puţină sare. Adaugă puţină

5 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Se fierbe bine orezul in apa cu sare, amestecandu-se mereu. Se stoace apa de pe orez prin strecuratoare.

13 voturi    9 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    litoiu , 08 februarie 2009

    Un chec foarte bun, pufos si gustos!

  • Fara foto

    BGD , 11 noiembrie 2008

    Super buuun!!

  • Fara foto

    MARIUS DAN javla (Bucatar) , 26 mai 2008

    Super reteta si ieftina

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 8 oua,2 cani zahar,10 linguri apa
  • 8 linguri ulei,2 cani faina,1 lingura cacao

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    2 comentarii
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

6 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci
ciorba de pui cu legume

ciorba de pui cu legume

Se curata legumele se taie cubulete si se pun la fiert. Pieptul de pui de taie se se pune impreuna

6 voturi    4 comentarii
40 min
Supe de carne

litoiu

Un chec foarte bun, pufos si gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Clatite cu banane