Reteta postata pe: 23 mai 2008
Ingrediente
8 oua,2 cani zahar,10 linguri apa, 8 linguri ulei,2 cani faina,1 lingura cacao
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul spuma, se bate cu mixerul racorindu-se putin, se adauga uleiul si galbenusurile, apoi faina in ploaie.
Se pune in 2 tavi de cozonac jumatate din cantitate iar in cealalta jumatate de cantitate se pune cacao si se pune deasupra.
Se da la cuptor pana se rumeneste usor pe deasupra.
Se serveste cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHEC BRAN" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate