Chec cu banane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 banane
  • 500g faina
  • 400g zahar
  • 200g margarina(de preferinta RAMA)
  • 3-5 linguri cacao
  • 5-6 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 2 cescute de lapte
  • sare

Mod de preparare

Intr-un castron se freaca bine margarina cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile unul cate unul, amestecand continuu.

Treptat, toarna laptele, apoi cacao si faina amestecata cu praful de copt.

Separat, bate albusurile spuma cu un praf de sare si adauga-le in compozitie. se pot pune si cateva picaturi de lamaie.

Bananele se taie felii si se pun si ele in compozitie.

Se da la cuptor pt aprox. 40 min

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise