autor:

lavinia

» » Prajituri

Chec cu banane

Autor: lavinia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lavinia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
3 banane, 500g faina, 400g zahar, 200g margarina(de preferinta RAMA), 3-5 linguri cacao, 5-6 oua, 1 plic praf de copt, 2 cescute de lapte, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un castron se freaca bine margarina cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile unul cate unul, amestecand continuu.
Treptat, toarna laptele, apoi cacao si faina amestecata cu praful de copt.
Separat, bate albusurile spuma cu un praf de sare si adauga-le in compozitie. se pot pune si cateva picaturi de lamaie.
Bananele se taie felii si se pun si ele in compozitie.
Se da la cuptor pt aprox. 40 min
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu banane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Chec cu banane de post

Chec cu banane de post

Bananele curatate de coaja le punem intr-un castron, le pasam cu o furculita, apoi le mixam bine

22 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Chec cu banane la Slow Cooker

Chec cu banane la Slow Cooker

Puneti impreuna untul cu zaharul si ouale, amestecati cu un mixer pana cand compozitia devine cremoasa. Amestecati

2 voturi    0 comentarii
3h
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 banane
  • 500g faina
  • 400g zahar
  • 200g margarina(de preferinta RAMA)
  • 3-5 linguri cacao
  • 5-6 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 2 cescute de lapte
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Papanasi cu dulceata de coacaze negre Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine Prajitura cu visine

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere si scortisoara