autor:

lavinia

» » Prajituri

Chec cu banane

Autor: lavinia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lavinia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
3 banane, 500g faina, 400g zahar, 200g margarina(de preferinta RAMA), 3-5 linguri cacao, 5-6 oua, 1 plic praf de copt, 2 cescute de lapte, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un castron se freaca bine margarina cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile unul cate unul, amestecand continuu.
Treptat, toarna laptele, apoi cacao si faina amestecata cu praful de copt.
Separat, bate albusurile spuma cu un praf de sare si adauga-le in compozitie. se pot pune si cateva picaturi de lamaie.
Bananele se taie felii si se pun si ele in compozitie.
Se da la cuptor pt aprox. 40 min
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu banane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Chec dietetic cu banane

Chec dietetic cu banane

Se pun nucile caju la hidratat, în apă cu o noapte inainte. A doua zi, aruncam apa și amestecăm

1 vot    5 comentarii
1h
Retete vegetariene
Chec rasturnat cu banane

Chec rasturnat cu banane

Pentru ca am creat deja precedentul checului cu banane, zilele trecute mi-a atras atentia cel din

16 voturi    5 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 banane
  • 500g faina
  • 400g zahar
  • 200g margarina(de preferinta RAMA)
  • 3-5 linguri cacao
  • 5-6 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 2 cescute de lapte
  • sare

Raporteaza reteta

Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura Desteapta