Freaca untul lasat in prealabil la temperatura camerei cu zaharul.
Incorporeaza galbenusurile pe rand.
Zdrobeste 2 banane cu furculita si amesteca-le in compozitie.
Amesteca faina cu praful de copt si incorporeaza impreuna cu laptele, alternativ.
Bate albusurile spuma si adauga in compozitie amestecand usor.
Pune compozitia intr-o forma de chec tapetata cu faina si pune felii din banana ramasa in compozitie, vertical.
Pune la copt la 180 grade C, timp de 35 minute, apoi verifica cu scobitoarea.
Taie felii si serveste.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii