Freaca untul lasat in prealabil la temperatura camerei cu zaharul.
Incorporeaza galbenusurile pe rand.
Zdrobeste 2 banane cu furculita si amesteca-le in compozitie.
Amesteca faina cu praful de copt si incorporeaza impreuna cu laptele, alternativ.
Bate albusurile spuma si adauga in compozitie amestecand usor.
Pune compozitia intr-o forma de chec tapetata cu faina si pune felii din banana ramasa in compozitie, vertical.
Pune la copt la 180 grade C, timp de 35 minute, apoi verifica cu scobitoarea.
Taie felii si serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii