Ingrediente
3 buc. Oua, 50 grame Unt 80% grasime, 230 grame Zahar, 170 ml Lapte dulce, 220 grame Faina de grau, 1 plic Praf de copt, 450 grame Banane (3 bucati), 20 grame Cacao neagra, 20 grame Zahar pudra pentru decorat
Dificultate: Medie | Timp: 50 min
0 voturi
Mod de preparare
Incorporeaza galbenusurile pe rand.
Zdrobeste 2 banane cu furculita si amesteca-le in compozitie.
Amesteca faina cu praful de copt si incorporeaza impreuna cu laptele, alternativ.
Bate albusurile spuma si adauga in compozitie amestecand usor.
Pune compozitia intr-o forma de chec tapetata cu faina si pune felii din banana ramasa in compozitie, vertical.
Pune la copt la 180 grade C, timp de 35 minute, apoi verifica cu scobitoarea.
Taie felii si serveste.