Chec cu banane

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Chec cu banane

Ingrediente

  • 3 buc. Oua
  • 50 grame Unt 80% grasime
  • 230 grame Zahar
  • 170 ml Lapte dulce
  • 220 grame Faina de grau
  • 1 plic Praf de copt
  • 450 grame Banane (3 bucati)
  • 20 grame Cacao neagra
  • 20 grame Zahar pudra pentru decorat

Mod de preparare

Freaca untul lasat in prealabil la temperatura camerei cu zaharul.

Incorporeaza galbenusurile pe rand.

Zdrobeste 2 banane cu furculita si amesteca-le in compozitie.

Amesteca faina cu praful de copt si incorporeaza impreuna cu laptele, alternativ.

Bate albusurile spuma si adauga in compozitie amestecand usor.

Pune compozitia intr-o forma de chec tapetata cu faina si pune felii din banana ramasa in compozitie, vertical.

Pune la copt la 180 grade C, timp de 35 minute, apoi verifica cu scobitoarea.

Taie felii si serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise