Untul si galbenusurile le frecam cu zaharul. Separat batem albusurile spuma tare. Peste galbenusuri adaugam treptat albusurile amestecand cu o lingura de lemn, apoi adaugam coaja rasa fin de la o portocala si zeama de la o portocala, mierea si o lingura de faina si le amestecam pe toate. Apoi, adaugam iaurtul, restul de faina, praful de copt, nuca taiata, nuca de cocos si amestecam usor.Se mai pot adauga si coji de portocala taiate cubulete mici. Ungem o tava de chec cu ulei, punem hartie de copt si punem compozitia in tava. Eu am mai lasat putin din compozitie si am mai adaugat 1 lingurita de cacao si am pus-o in tava peste compozitia galbena pe mijloc. Introducem tava la cuptor timp de 45 de minute pana se rumeneste.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii