Reteta postata pe: 25 septembrie 2015
Ingrediente
-1 cana albusuri, -1 cana zahar pudra, -1 cana faina, -1 plic zahar vanilinat sau esenta vanilie, -1 cana nuci taiate, stafide, caise confiate (puteti folosi orice combinatie doriti... se poate prepara si cu rahat, fructe proaspete sau seminte de mac)
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
Mod de preparare
Se bat albusurile spuma, se adauga treptat zaharul,aroma, faina, apoi nucile si fructele confiate. Totul se incorporeaza in spuma cu ajutorul unei linguri de lemn. Se tapeteaza tava de copt dupa preferinte (faina sau hartie de copt), se toarna compozitia si se coace in cuptor la foc mic spre mediu aproximativ 50 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de albus" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Punem la inmuiat stafidele in esenta de rom si le lasam pana se umfla.Daca nu avem esenta de rom
Blatul:
Freci bine zaharul pudra cu galbenusurile. Adaugi 150 g nuca macinata, faina amestecata
2 voturi
2 comentarii
1h 25 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate