Se bat albusurile spuma, se adauga treptat zaharul,aroma, faina, apoi nucile si fructele confiate. Totul se incorporeaza in spuma cu ajutorul unei linguri de lemn. Se tapeteaza tava de copt dupa preferinte (faina sau hartie de copt), se toarna compozitia si se coace in cuptor la foc mic spre mediu aproximativ 50 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii