Albusurile, (atentie!!! sa fie la temperatura camerei) se bat energic cu un praf de sare.
Albușurile, (atenție!!! să fie la temperatura camerei) se bat energic cu un praf de sare și o lingură de oțet aromatizat. După ce s-au albit și umflat, se adaugă zahărul și se amestecă rapid până se obține o spumă lucioasă.
Se adaugă făina, pudra de roșcove și praful de copt cernut, apoi se amestecă ușor până ce se înglobează în amestecul de albuș.
Într-o tavă tapetată, se toarnă compoziția din albușuri, apoi se presară deasupra fructele de pădure congelate.
Checul se dă la copt în cuptorul preîncins, cca. 20 de minute, la 200 grade C. După ce trece testul scobitorii, se scoate din cuptor, se lasă la răcit, după care se pudrează cu zahăr.
Spor și poftă bună!
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii