Incanta-ti familia cu un delicios chec economic cu cacao! Aceasta reteta simpla si accesibila tuturor necesita ingrediente simple și pași ușor de urmat. Descopera cum sa prepari acest desert simplu si gustos, in cativa pasi simpli.
Acest chec economic si cacao este atat de simplu si de bun, incat merita sa-l incercati macar o data. Ingredientele sunt la indemana tuturor, este foarte usor de preparat, cu doar doua oua.
Intr-un bol puneti ouale, zaharul, putina sare si mixati pana isi dubleaza volumul. Adaugati laptele, uleiul si vanilia, mixand continuu. Adaugati faina cernuta impreuna cu praful de copt si amestecati tot cu mixerul. Veti obtine un aluat moale, care curge de pe spatula.
Intr-un bol mai mic, amestecati cacaoa cu apa si omogenizati, apoi puneti cateva linguri din aluat.
Acoperiti o tava de chec cu hartie de copt (sau ungeti-o cu ulei si tapetati-o cu faina) si turnati aluatul alb, apoi cel cu cacao si amestecati cu o scobitoare pentru a se amesteca usor.
Coaceti checul 40 de minute la 180°C. Faceti testul cu scobitoarea, daca iese curata, checul este gata.
Scoateti apoi checul pe un gratar sa se raceasca complet.
Daca va plac checurile, va mai recomandam si reteta de chec pufos cu cacao, chec simplu cu gem si ciocolata sau chec tigrat. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii