autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Chec in doua culori

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 mai 2009

Ingrediente
6 oua,1 cana de faina, 1 cana de zahar, 1 plic praf de copt, 2 linguri cacao, 6 linguri ulei, mirodenii, zahar vanilat, esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se bat separat albusurile impreuna cu zaharul; galbenusurile se freaca cu 6 linguri de ulei si se adauga peste albusurile batute spuma, se dauga faina impreuna cu praful de copt, iar la sfirsit mirodeniile. Se ung 2 tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina; se pune in tavi jumatate din compozitie, iar in cealalta jumatate se adauga cele doua linguri de cacao care se pun deasupra; se dau la cuptorul bine incins circa 1/2 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec in doua culori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec in doua culori acoperit cu ciocolata

Chec in doua culori acoperit cu ciocolata

Batem bine cele trei oua cu cana de zahar pana se face ca o crema spumoasa, dupa care se adauga coaja

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Chec rapid in doua culori

Chec rapid in doua culori

Mod de preparare: Ungeti o tava pentru chec cu unt si o infainati Mixati ouale cu zaharul si zaharul

203 voturi    45 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 6 oua,1 cana de faina
  • 1 cana de zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 6 linguri ulei
  • mirodenii
  • zahar vanilat
  • esenta de rom

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Clatite cu mousse de ciocolata, nuci si caramel