Chec in doua culori

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 cana de faina
  • 1 cana de zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 6 linguri ulei
  • mirodenii
  • zahar vanilat
  • esenta de rom

Mod de preparare

Se bat separat albusurile impreuna cu zaharul; galbenusurile se freaca cu 6 linguri de ulei si se adauga peste albusurile batute spuma, se dauga faina impreuna cu praful de copt, iar la sfirsit mirodeniile. Se ung 2 tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina; se pune in tavi jumatate din compozitie, iar in cealalta jumatate se adauga cele doua linguri de cacao care se pun deasupra; se dau la cuptorul bine incins circa 1/2 ora.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise