Se bat separat albusurile impreuna cu zaharul; galbenusurile se freaca cu 6 linguri de ulei si se adauga peste albusurile batute spuma, se dauga faina impreuna cu praful de copt, iar la sfirsit mirodeniile. Se ung 2 tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina; se pune in tavi jumatate din compozitie, iar in cealalta jumatate se adauga cele doua linguri de cacao care se pun deasupra; se dau la cuptorul bine incins circa 1/2 ora.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii